Kahramanmaraş'ın yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek bir toplantı düzenleyen AKDO Genel Müdürü Ali Davarcıoğlu, hedeflerinin Türkiye genelinde şubeler açmak olduğunu belirterek, ''Türkiye'den sonra da yurt dışına açılmak için bağlantılarımız var. Bayileşerek ilerlemeyi düşünüyoruz. Şu anda Ankara ve İstanbul programımız var'' dedi. AKDO ayrıca Eylül ayında düzenlenecek olan İzmir Fuarına da katılacak.

AKDO'nun bir şahıs şirketi olarak kurulduğunu söyleyen Ali Davarcıoğlu, ''2002 yılında Ahmet Davarcıoğlu adına kuruldu. 2009 yılında Akdo olarak L.T.D. oldu. 2009 yılından bu yana öncelikle küçük bir şekilde imalat olarak başlayıp, daha sonra 2011’de birinci şubesini açtı ve şu an 2019 yılında 7 tanesi Kahramanmaraş’ta olmak üzere 10 tane, ayrıca 1 tane de fabrikası Gaziantep’te olmak üzere 11 şube ile kısa sürede Allah’ın  takdiri ile bu denli güçlü hale geldik. İnşallah bundan sonraki hedeflerimizde de başarılı olabiliriz. Türkiye genelinde ve yurt dışında da adımızı duyurmayı hedefliyoruz ve buna yönelik çalışmalara da başladık. Bayileşerek büyümeyi hedefliyoruz'' dedi.

Ankara ve İstanbul Şubeleri için görüşmelerin devam ettiğini belirten Ali Davarcıoğlu, ''Sağlam adımlarla ilerlemek istiyoruz biz. Araştırmalar yapılıyor. Bu iş, riskli bir iş. Temelleri sağlam olmadıktan sonra sıkıntı yaşarız. Çünkü tamamı kendi öz kaynaklarımızla gerçekleştirilecek şeyler. Biz 10 şubenin onunda da Pazarcık hariç bayilik vermedik, kendimiz açtık ve büyüttük. Bundan sonra da güçlü yatırımcılarla 20,30,40 derken ilerlemeyi planlıyoruz. Ve az önce söylediğimiz gibi yurt dışında da bize yol göründü. Bayağı ilerlemeler de oldu. Sözleşmelere kadar ilerlendi. İnşallah ilerleyen günlerde ilk yurt dışı çıkarmamızı yapacağız'' diye konuştu.

AKDO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu, Dondurma, tatlı ve unlu mamüller sektörünün önemli markalarından AKDO, yenilenirken şimdi de Türkiye ve Dünya’ya açılıyor. AKDO Dondurma, AKDO Tatlı, AKDO Pasta, AKDO Unlu Maüller.