Özelleştirme kapsamına alınan taşınmazlar için verilen yeni kararları ve yapılan imar planı değişiklikleri hakkında detaylara yer verilen yeni Cumhurbaşkanı kararı kapsamında aralarında Ankara, İstanbul, Tokat, Kastamonu, Kahramanmaraş ve Denizli illerinin yer aldığı çok sayıda ilde yeni kararlar açıklandı.

ÖZELLEŞTİRME İDARESİ BAŞKANLIĞI TARAFINDAN ALINAN KARARLAR NELER?

Mülkiyeti Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait olan Ankara Yenimahalle Akköprü sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Nazım İmar Planı Değişikliği onaylanmasına karar verilmiştir.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan Ankara Mamar Üreğil Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Nazım İmar Planı Değişikliği için askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine ve gereklerin yerine getirilmesine karar verilmiştir.

Mülkiyeti TEİAŞ'a ait olan İstanbul Esenyurt Çınar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Uygulama İmar Planı Değişikliği talebinin onaylanmasına karar verilmiştir.

Mülkiyeti Maliye Hazinesi adına kayıtlı olan Kastamonu Daday Merkez Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Nazım İmar Planı Değişikliği için askı sürecinde yapılan itirazların reddedilmesine ve gereklerin yerine getirilmesine karar verilmiştir.

Mülkiyeti TEKEL Genel Müdürlüğü adına kayıtlı olan Kahramanmaras Elbistan Güneşli Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Revizyon Nazım İmar Planı Değişikliği ile Revizyon Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verilmiştir.

Mülkiyeti Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı olan Tokat Artova Kızılca Mahallesi sınırları içerisinde yer alan taşınmaz için Uygulama İmar Planı Değişikliğinin onaylanmasına karar verilmiştir.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İhale Komisyonunca mülkiyeti Hazine adına kayıtlı olan Denizli Merkezefendi Karahasanlı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve özelleştirme ihalesi yapılan 10 bin 812 metrekarelik taşınmazın 12 milyon lira ile en yüksek teklifi veren Otostor A.Ş. isimli şirkete satılmasına karar verilmiştir.

Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu Madde Sevkiyatına Ağır Darbe Kahramanmaraş’ta Uyuşturucu Madde Sevkiyatına Ağır Darbe

Kararların PDF Formatına ulaşmak için TIKLAYINIZ...

Editör: TE Bilişim