İftar sonrasıEbru Gündeş Fan Clup üyelerinin katkısıyla ve Deniz Yıldızları geleceğimiz platformu temsilcilerinden Sevgi Gürünlü Er hanımefendinin de çabalarıyla çocuklara Ramazan Eğlencesi düzenledi.

Kahramanmaraş sivil toplum kuruluşları arasında İstanbul da faaliyet gösteren ve yoğun nüfusun yaşadığı Sultangazi ilçesi Malkoçoğlu Mahallesinde faaliyet gösteren ELBİSTANDER, üyelerinin kadın ve çocuklarını özel iftar sofrasında ağırladı. Çocuklar ile yapılan iftar programı sonrası bir Ramazan Eğlencesi olan orta oyunu ve ÇİLLİ gösterisi yapıldı.

ELBİSTANDER Başkanı Şeyhamit Güneş, Kahramanmaraş 46 TV yayın koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada; Bizler bu akşam iftar soframızı evlerimizin sultanları kadınlarımıza ve çocuklarımıza açtık. Bu akşam dernek lokalimizde bir arada olmamıza çaba ve gayretleriyle destek olan Ebru Gündeş Fan Clup üyelerine ve Deniz Yıldızları Geleceğimiz Platformu temsilcilerinden hemşehrimiz Sevgi Gürünlü Er hanımefendiye sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Unutmadan bir teşekkür de ÇİLLİ’ye teşekkürü hak etti. ÇİLLİ çok yoruldu. Kadınlarımızla, çocuklarımızla ve organizasyonu tertipleyen Sevgi Gürünlü Er hanımefendinin ekibiyle Ramazan orucumuzu açtık. Duamızı ettik. Ve çocuklarımızı şehir yaşamının sıkılmışlığından ve stresinden biraz olsun uzaklaştırmaya çalıştık. Oyunlar oynandı. Çocuklara güzel, eğlenceli bir akşam yaşattık. Program sonunda Ebru Gündeş Fan Clup üyeleri ve Deniz Yıldızları Geleceğimiz Platformu temsilcileri çocuklara bayramlık ayakkabı, giysi ve çeşitli hediyeler dağıttı. Çocuklarımızla bir sonraki eğlencemizde buluşmak üzere sözleştik, dedi.

Editör: TE Bilişim