Kahramanmaraş'ta 31 Ağustos 2018 tarihinde kurulan ve 2 büyük şubesiyle birlikte vatandaşlara hizmet veren Çırağın AVM, birinci yılına yaptığı kampanyalarla dikkatleri üzerine çekti. Birinci yıla özel yüzlerce hediye çekilişle dağıtılırken, öte yandan yapılacak olan Oğuz Yılmaz konseri ile kutlamalar taçlandırılacak.

Züccaciye'den Halı'ya, Ev tekstilinden Mobilya'ya ve Beyaz Eşya'ya ne ararsanız bulabileceğiniz Çırağın AVM'nin 31 Ağustosta ki etkinliği ile ilgili konuşan Çırağın Grup yönetim kurulu başkanı Ali Çırak, ''7 katlı Çırağın AVM Mağazamızda geçtiğimiz yıl 31 Ağustos'ta açılışını yapmıştık. Doğum günümüzü kutlayacağız ve bu vesileyle yüzlerce hediye dağıtacağız. Bunların da başlıca en büyükleri, 3 kişiye Çamaşır ve Bulaşık Makinesi vereceğiz. Buz Dolapları, Deep Frezler, Yatak ve Baza takımları, Koltuk Takımları, Küçük ev aletlerini orada çekilişle bedava dağıtacağız. O esnada da yine çeşitli aktivitelerimiz olacak. Çekilişlerimiz 31 Ağustos'ta saat 16:00'da başlayacağız. Arkasında eğlenceler ve konserlerle devam edecek. Konser için Oğuz Yılmaz gelecek'' dedi.

Biz burada hiç bir alışveriş zorunluluğu olmadan yüzlerce hediyeyi bedava vereceğiz diyen Çırak, ''Çekilişe katılmak için vatandaşlar bizim şubelerimize uğrayarak, Çinili Çarşı ve Orman Caddesi üzerindeki mağazalarımızdan birine uğrayıp, oradaki anketi dolduracaklar, kutuya atacak ve çekilişte ismi çıktığı anda hediyesini vereceğiz. Biz daha öncede Nisan ayında yaptığımız bahar şenliğinde bunu yaptık. 300 kişiye hediye dağıttık ve yağmurlu havaya rağmen ciddi bir kalabalık vardı. O gün konserde yoktu. Biz bunda inşallah daha fazla kalabalık bekliyoruz. Oraya ne kadar kalabalık toplayabilirsek bizim için o kadar iyi olur. Çekilişe katılmak için vatandaşlarımızın mağazalarımıza uğraması gerekiyor'' diye konuştu.

Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

HABER-FOTO: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim