Paylaşılan görselin sahte olduğunu belirten Kaftancıoğlu, "CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan" dedi.

CHP'li Adıgüzel ise, "Bu düpedüz yalandır, iftiradır, utanmazlıktır!" açıklamasında bulundu.

Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından Twitter, Türkiye’den 7 bin 340 hesabı manipülasyonu engelleme politikalarını ihlal ettikleri gerekçesiyle kapattığını açıkladı. Twitter, bu hesapların AK Parti’nin gençlik faaliyetleri ile bağlantılı olduğunun tespit edildiğini bildirdi.

Karara Twitter üzerinden tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, CHP'ye ait CHP.net üzerinden itibar suikasti yapıldığını ve Twitter'ın bununla ilgili olarak harekete geçmediğini öne sürdü.

Ünal, “CHPnet”adı altında kapalı devre bir sistem üzerinden sosyal ağlardan nöbet usülü itibar suikasti yapanlar kurdukları linç mekanizmaları ile hertürlü dezenformasyonu gerçekleştirenler Twitter’ın ilgi alanına girmiyor.

Raporu hazırlayanların kimliği bu durumu açıklıyor" ifadelerini kullandı.

GÖRSEL SAHTE 

Söz konusu paylaşıma CHP'den yalanlama geldi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Ünal'a verdiği yanıtta, "Hahayt! Baş troll olmuş demek isterdim ama sazanlık seviyesine takılmış..CHPnet görselini yapanlar iyi keklemişler arkadaşı, yeşil top beyinde hipoksemiye yol açıyor anlaşılan:) Şaka gibi, hatta şaka:)) Çok güldüm ne diyeyim.." dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel de yaptığı paylaşımda görselin montaj olduğunu açıkladı

Adıgüzel konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Twitter tarafından troll hesapları kapatılan Mahir Ünal, anlaşılan trollük görevini kendi üstlenmiş. Montaj fotoğraflarla CHP’ye ve üyemiz Mücahit Avcı’ya itibar suikasti kuran Mahir Ünal’ı CHP’den özür dilemeye davet ediyoruz. Bu düpedüz yalandır, iftiradır, utanmazlıktır!

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

"ÜNAL HAKKINDA HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATACAĞIZ"

Partimizin CHPnet sisteminde üyelerimizin bahse konu görüntüdeki gibi duyuru yayınlama yetkisi olmadığı gibi, tüm hareketlerinin de log kayıtları tutulmaktadır. Orjinal görüntüye de bakıldığında Mahir Ünal’ın paylaşımı amatörce hazırlanmış bir montajdan ibarettir!

CHPnet sisteminden alındığı iddia edilen görüntünün orjinali şu şekildedir. Sahtekarlığı tüm dünyaya ifşa edilen Mahir Ünal yüzü dahi kızarmadan CHP’ye saldırarak kendi pis işlerini gizlemeye çalışmaktadır. Mahir Ünal hakkında hukuki tüm süreçleri de başlatacağımızı duyururuz."

Twitter tarafından troll hesapları kapatılan Mahir Ünal, anlaşılan trollük görevini kendi üstlenmiş. Montaj fotoğraflarla CHP’ye ve üyemiz Mücahit Avcı’ya itibar suikasti kuran Mahir Ünal’ı CHP’den özür dilemeye davet ediyoruz. Bu düpedüz yalandır, iftiradır, utanmazlıktır!

Editör: TE Bilişim