Ateş, bu fotoğraf bugün ilimiz Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan kart merkezinin önünde çekildi diyerek sözlerine şu şekilde devam etti.

Kuyruğu görünce merak edip gidip sordum nedir bu CeHaPe kuyruğumu diye hayır 65 yaş üstü vize işlemi yeniletme kuyruğu dediler. Her fırsatta sizin döneminizde benzin kuyruğu vardı, yağ kuyruğu vardı, tüp kuyruğu vardı diye bize saldıranlar seçimlerden önce büyükşehirlerdeki domates kuyruğunu görmediler hastanelerdeki sıra kuyruğunu görmediler bankaların önündeki fon yardım kuyruklarını görmediler belki bu resme bakarak kendi dönemlerindeki kuyruğu görürler.

Kahramanmaraş’ta vize yenileme sırasında sinirler gerildi video izle

Ateş, 60 küsür yıldan beri iktidara gelmemiş olan Cumhuriyet Halk Partisi hep sizin döneminizde kuyruk var diye suçladılar ne kadar vahim ki her türlü teknolojik imkanın olduğu bilgisayar çağında hizmet için her türlü elektronik ortamın müsait olmasına rağmen 2019’da bu kuyruklarla vatandaşlarımız muhatap oluyorlar.

Yaklaşık 6 ay önce bu kenti daha iyi yönetmek iddiası ile Büyükşehir Belediye Başkanı koltuğuna oturan Hayrettin Güngör’e buradan soruyorum diyen Ünal Ateş, Hayrettin bey yazdığınız belediyecilik kitabının hangi sayfasında kart işlemleri için oluşan bu kuyrukla ilgili bir bölüm var mı merak ettim açıp okumak isterim.

Belediyeciliğin kitabını yazan bir adamın bu kadar basit işlemler için yaşlı insanları bu şekilde mağdur etmesini ben anlayamam. Belediyecilik kitabını yazan birisi oluşabilecek her türlü olumsuzluğu önceden tahmin eder ve ona göre önlem alır.

Bu tabloya bakarak gelecek günler için son derece karamsarım, şehrim adına kaygılıyım ama inşallah benim düşündüğüm gibi olmaz. Kahramanmaraş’ımız hak ettiği hizmeti alır. Kahramanmaraş’ta yaşayan bir vatandaş olarak yolların yapılmadığı, köylerde tanker su ile insanlara su içirildiği, kart vizesi için insanların kuyrukta bekletildiği, su faturalarının iki katına çıktığı bir dönemde çok da umutlu olmam olamam.