Otogar ziyaretinde esnafın sorunlarını dinleyen Şengül, otogar tadilatının biran evvel tamamlanması gerektiğini belirtti.

Esat Şengül şunları kaydetti;

“Otogar esnafı ve firma sahipleri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda herşeye rağmen pandemi koşulları da dahil olmak üzere bu kadar sıkıntılı bir süreçte bile memleketimize hizmet etmeye devam ediyorlar. Otogar tadilatından dolayı kendilerine geçici yer tahsis edemeyen belediyemiz, çadır kurulan alanda olumsuz hava koşulları sebebiyle 2 otogar personeli ve 1 vatandaşın yaralanmasına sebebiyet vermiştir.

Esnafların ve firma sahiplerinin yaşadığı mağduriyeti göz ardı eden büyükşehir belediyesini mağduriyetin en kısa sürede giderilmesi yönünde duyarlı olmaya davet ediyoruz. Kahramanmaraş, hiç kimsenin küçümseyeceği bir il değildir. Kahramanmaraş, tarih turizmine doğa ve dağ turizmine ve de büyük festivallere ev sahipliği yapabilecek kadar müthiş bir kenttir.

Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi Fatih Ceyhan’dan belediye personeline yüzde 50 zam müjdesi

Bu kentin otogarı da şehrin aynasıdır. İktidar Partisi mülteciler için 1 haftada konteyner kenti kurabiliyor ise, bu şehrin aynası konumunda olan otogar esnafına üvey evlat muamelesi yapmayı kendilerinde hak görmemelidir. Bizler esnafımızın ve memleketimizin sesi olmaya devam edeceğiz.”

Editör: TE Bilişim