Büyükşehir Belediyesi eğitim ve öğretime, okullarda bakım-onarım çalışmaları yaparak destek veriyor. Türkoğlu İlçesi Beyoğlu Mahallesinde Osman Gazi İmam Hatip Anadolu Lisesi boya, badana ve fayans döşeme çalışmalarını tamamlanarak eğitime hazır hale getirildi.

Eğitime Desteklerini Biliyoruz

Osman Gazi İmam Hatip Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Avcı, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim alanında yaptığı destekleri yakından takip ettiklerini ifade ederek: “Okulumuzun bakımı konusunda Büyükşehir Belediyemize müracaat etmiştik. Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte ekipler geldiler ve boya badana ihtiyaçlarımızın yanı sıra okul içerisinde fayans döşeme işlemlerini de yaparak okulumuzu eğitime hazır hale getirdiler. Bundan dolayı özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler: “Şaşırdık”

Yarıyıl tatili sonrası okula başlayan öğrenciler geldiklerinde şaşırdıklarını ifade ederek: “Okulumuz yarıyıl tatiline girmeden önce bakımsız bir haldeydi. Tatil dönüşü okulumuzu bambaşka bulduk. Çok şaşırdık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuşarak sevinçlerini dile getirdiler.