Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında il genelinde hizmetlerine devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Çağlayancerit İlçesi Kale Mahallesinde parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler Kale Mahallesinde 3 bin 500 metrekarelik alanda parke döşemesi çalışmalarına başladılar.

Grup Yollarında Standart Yükseliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü asfalt sathi kaplama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerinin il genelinde yürüttüğü yol yapım, bakım ve iyileştirme çalışmalarının yeni adresi Abbaslar ve Demirciler mahalleleri oldu. Çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir ekipleri, Dulkadiroğlu ilçesi Abbaslar Mahallesi ve Demirciler Mahallesi arasında bulunan 6 km uzunluğunda 7 metre genişliğindeki grup yolunda asfalt sathi kaplama çalışması gerçekleştirdi. Sathi kaplama çalışmalarının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin temiz ve güvenli bir yolda ulaşım sağlayacaklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, yol çalışmalarının il genelinde devam edeceğini belirtti.

KMBB Menderes Mahallesine sıcak asfalt seriyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde sürdürdüğü yol yapım çalışmalarında sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına il genelinde grup yollarının yanı sıra ilçe merkezlerinde de devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Pazarcık ilçesi, Menderes Mahallesi 19. Caddede ve bu caddede bağlantı yollarında 2 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğinde sıcak asfalt kaplama çalışmaları devam ediyor. Ekipler ilçe merkezlerinde gerçekleştirdikleri sıcak asfalt kaplama çalışmaları ile ulaşımın daha rahat ve konforlu hale getirmek için çalışıyorlar.

KMBB Biçim Yolunda çalışmalara başladı

Yol yapım ve onarım çalışmalarına ağırlık veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde parke döşeme, yeni yol ve yolların iyileştirilmesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarına ilçe merkezlerinin yanı sıra grup yollarında da devam ediyor.

KMBB Kuzey İlçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Nurhak İlçesi Biçim Mahallesi yolu alt yapı iyileştirme ve asfalt öncesi yol hazırlık çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler 6 km uzunluğundaki yolda platform genişliğini ortalama 8m genişliğe ulaştırılmış olup, yol standartları iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

KMBB’den Dönüklü’ye kilit parke

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde yürüttüğü yol yapım çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Onikişubat İlçesi Dönüklü Mahallesinde kilit parke döşeme çalışmalarına devam ediyorlar.

Ekipler Dönüklü Mahallesinde 1600 metrekare kilit parke döşeme çalışmalarına başladılar. Çalışmaların tamamlanması ile Dönüklü Mahallesi sakinleri daha rahat bir ortamda ulaşım imkanına kavuşacaklar.

Kınıkkoz Yolu’na parke döşeniyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım hizmetlerinde asfalt serim çalışmalarının yanı sıra parke ve bordür döşeme çalışmalarını da sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde devam ettirdiği yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

KMBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Göksun İlçesinde Kınıkkoz-Kızılöz Mahalleleri arasında ulaşım sağlayan yolda kilit parke tamir çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler iki mahalle arasında ulaşımı sağlayan yolda tamir için 600 metrekare kilit parke döşemesi yapıyorlar.