Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Hizmetleri Daire Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 şerit ve 2 kilometre uzunluğa sahip bozuk zeminin asfaltlama çalışmasının önemli bir bölümünü bitirirken KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

2004 yılında ilk kez asfaltlanan yolun uzun süredir kötü durumda olduğunu belirten ve bu konuda öğrenciler ile akademik ve idari personelden yolun yenilenmesi noktasında yoğun talep olduğunu ifade eden Rektör Can, “Durumun aciliyetini ve üniversitemiz için önemini yapmış olduğumuz görüşmelerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç’a arz ettik. Yapılan görüşmeler neticesinde talebimize olumlu karşılık verdiler. Çalışma kapsamında üniversitemizin girişinde yer alan yolun toplam 2 kilometrelik kısmında asfaltlama çalışması yapılıyor.” dedi.

Rektör Can, “Başta üniversitemize ihtiyaç duyulan her alanda destek veren ve yol çalışmasının bir an önce başlatılması talimatını veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere belediyemiz çalışanlarına şükranlarımızı sunuyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim