Geçtiğimiz gün Kavacık semtinin önemli şifâhanelerinden Malatya Doğal Ürünler Pazarı'na sürpriz ziyarette bulunan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek heyetiyle birlikte başarılı kadın işletmeci Rahime Vişne Çevre’ye işyeri çalışma ruhsatını takdim etti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek'in elinden işyeri çalışma ruhsatını alan Malatya Doğal Ürünler Pazarı işletmecisi Rahime Vişne Çevre başkana övgü dolu sözler söyledi. İşletmeci Çevre sözlerinde anne ve babasını rahmeti rahmana uğurlamış olan bizlerin burada hem başkanım hem ana hemde babamız oldunuz. Size ve yönetiminize teşekkür etmek istiyorum. Bizi işyerimize gelerek onurlandırdınız, şereflendirdiniz dedi. Belediye başkanı ruhsatı takdim ederken hayırlı uğurlu olsun bereketli kazançlar diliyoruz dedi.

Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesi Okul Caddesi numara 15/b adresinde faaliyet yürüten Malatya Doğal Ürünleri Pazarı işletmecisi Rahime Vişne Çevre özel misafirlerine bir Osmanlı geleneği olan demirhindi şerbeti ikram etti. Gazetemizin İstanbul fahri muhabiri #MaraşGezgin Eyüp Kadir Kılcı kuzeninin işyeri olması hasebiyle Ruhsat takdim programına ev sahipliği yaptı. Misafirler ile yakından ilgilendi.

Organik Yaşam Merkezi Malatya Doğal Ürünler Pazarı İstanbul’da “ antibiyotik kullanma, şifâlı bitkiler kullan” sloganıyla şehrin önemli aktarları arasında yer almayı başardı. Unutmayınwww.instagram.com/malatya_pzr adresi üzerinde her hafta bir şifalı bitki ve faydaları video olarak yayımlanıyor.