Bir cemiyet dolayısıyla gittiği Kahramanmaraş ziyareti sonrası Nazilli Devlet Hastanesi’nde yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkmasının ardından evinde karantinaya alınarak tedavisine başlanan İzzet Poyraz, 10 günlük tedavinin ardından hastalığı atlatarak iyileşti.

Covid testinin negatife dönmesinin ardından hizmete açılan Merkez Erkek Kuaförü’nün ilk müşterileri arasında Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan yer aldı. Yakın dostu İzzet Poyraz’ın işyerindeki dezenfekte ve dağlık tedbirlerine harfiyen uyduğunu yakından takip ettiğini ifade eden Kürşat Engin Özcan, “İzzet kardeşimiz iyileşir iyileşmez ilk tıraşı olmak istedim. Kendisi şehir dışında yakalandığı hastalık sonrası gösterdiği hassasiyeti yakından biliyorum. Gelince işyerini açtı ama halsizlik ve hafif ateş görünce hemen evine giderek 4 gün çıkmadı.

Daha sonra hastalığı devam edince hastaneye gitti ve koronavirüse yakalandığını öğrendik. Kendi kendine yaptığı 4 günlük izolasyon ardından da 10 gün süren tedavisinin ardından iyileşti. Kendisi berberlerin yeniden hizmete açılması sırasında hem dezenfektan, hem tek kullanımlık ürünler konusunda oldukça dikkatliydi. Şimdi de aynı dikkati ve hassasiyetinden dolayı kendisine çok teşekkür ederim. Çok şükür iyileşip işinin başına geri döndü” ifadelerini kullandı.

Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık Başkan Mahçiçek; Hayal bile edilemeyecek hizmetleri birlikte yaptık

İMMÜN PLAZMA BAĞIŞI İÇİN BAŞVURU YAPTI

Hastalığı atlatan herkesi immün plazma bağışına davet eden Merkez Erkek Berberi işletme sahibi İzzet Poyraz; “Kahramanmaraş seyahatim sonrası işyerime geldim. 1-2 gün sonra biraz halsizlik ve hafif ateş olduğunu görünce önce hava değişimi zannettim. Ama hem müşterilerimi hem de kendi sağlığım için evimde kendimi karantinaya aldım. 4 gün sonra biraz daha rahatsızlıklarım artınca hastaneye gittim ve covid-19’a yakalandığımı öğrendim. Tedavime evimde devam edildi. 10 gün süren tedavimin ardından tüm belirtiler bitti ve yapılan testin ardından negatif olduğumu söylediler. Gerekli izinleri alarak işyerimi açtım. İyileşmemin ardından da Covid-19 tedavisinde kullanılan plazma mücadelesinde yer almak için immün plazma bağışında yapabilmek için talepte bulundum. Eğer uygun görülürse ağır olan hastaların iyileşmesi için hazırım. Bu hastalığı atlatan herkesin de bu bağışta bulunmasını öneriyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun, sağlık versin. Belediye Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Kendisi bu mücadelede yoğun çalışma yapıyor. Bizlere de takdir etmek düşüyor” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim