Yapılan görüşmede, Kahramanmaraş’ın ekonomik durumu ile özel sektöre yönelik çalışmalar hakkında görüş ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun, görüşmede, yeni hizmet binasına taşınan MÜSİAD Yönetimini tebrik ederek, çalışmalarında başarı diledi. Zabun, burada yaptığı konuşmasında MÜSİAD’ın Türk iş dünyası adına çok önemli bir yapı olduğunun altını çizerek reel sektöre ciddi ölçüde katkılarının bulunduğunu belirtti. Zabun, “Yeni hizmet binasında çok güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum. Biz de Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası olarak elimizden gelen katkıyı sunarak tüm desteğimizle yanınızdayız.” dedi.

MÜSİAD Kahramanmaraş Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Buluntu ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek KMTSO Başkanı Serdar Zabun ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Buluntu, yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Gerçekten Ticaret ve Sanayi Odamız çok önemli bir kuruluş. Çok köklü bir yapısı var. Aylık yapılan Meclis toplantılarında hem Türkiye’nin hem de şehrimizin ekonomisi konusunda çok ciddi sunumlar ve değerlendirmeler yapılıyor. Bu anlamda biz de sonuna kadar Odamızı destekliyoruz. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.”
Kahramanmaraş’ın ekonomik meselelerinin de ele alındığı görüşmede, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Beşen, Adnan Toprak, Fevzi Gerger, Genel Sekreter M. Akif Pakdil ile MÜSİAD Kahramanmaraş Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Şerbetçi, Fatih Sarıkaya, Mustafa Gülçin, Ökkeş Kır ve Cüneyt Beyit de hazır bulundu.

Editör: TE Bilişim