CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100’ncü yılı etkinliklerini eleştirdi.

Ateş: “Öncelikle kurtuluşunun 100. Yılında bu şehre yakışmayan kutlamalara imza atan ve maalesef kurtuluşumuzun en önemli sembolü olan Kaleyi bile açamayan beceriksiz yöneticileri ve Büyükşehir Belediye Başkanı’nı bir an evvel emaneti sahibine teslim etmesi hususunda uyarıyorum. “dedi.

“Bu nasıl bir rezalettir ki Kurtuluş'ta en önemli figür olan bu şehrin kalesi hala kapalı. “ diyen Ünal Ateş, bu şehre yakışmayan basit hiçbir amaca hizmet etmeyen ve hiçbir şekilde dikkat çekmeyen etkinlikler ile 100. Yıl geçiştiren bir Onikişubat bayramı geçirildiğini söyledi.

İşte Ünal Ateş’in soru cevap olarak yayınladığı basın açıklaması…

1- Bu şehrin ilçeleri ile bağlantısını sağlayan Yollar yapılmış mıdır?

Cevap hayır

2- Bu şehrin girişinde yapılan madalyalı kavşak teknik ve standartlara uygun olarak yapılmış ve bitirilmiş midir?

Cevap hayır

3- Bu şehrin girişinde tren yolunun üzerine kurulmuş olan Eski Köprünün yıkılarak yerine yenisini yapma çalışması bitirilmiş midir?

Cevap hayır şehre giriş kısmı hala eski şehirden çıkış kısmı yeni

4- Defalarca kez 10 gün içinde açacağız bitiriyoruz dedikleri Hal Kavşağı bitirile bilmiş midir?

Cevap hayır hala çalışmaları devam ediyor

5- Trilyonlarca lira para gömülen Kuzey Çevre Yolu bitirile bilmiş midir?

Cevap hayır

6- Dört tarafı sularla çevrili olan Avrupa'nın en büyük su havzalarından birine sahip Kahramanmaraş'ta mahallelerde köylerde su sıkıntısının önüne geçilebilmişmidir?

Cevap hayır

7- Helete den aldıkları su ile Antep'in su sıkıntısını çözen Gaziantep yöneticilerinin karşısında bizimkiler utanmış mıdır?

Bence cevap hayır

8- Bu şehrin ulaşım, trafik, otopark sıkıntısı çözülmüş müdür? En azından sarayaltı Caddesi'nde o kadar bina yıkıldıktan sonra o cadde üzerinde gerçekten trafiği rahatlatacak bir uygulama yapılmış mıdır?

Cevap hayır

9- Bilboardlara ilan yapıştırarak kentsel dönüşüm yapacağız diye bağıranlar kentsel dönüşüme başlamış mıdır?

Cevap Hayır

10- Trilyonlarca lira para harcayarak yeni bina yaptırdıkları havaalanına düzenli olarak uçak inmesini sağlaya bilmişler midir?

11- Seçimlerden önce Kahramanmaraş'a hızlı tren gelecek diyenler hızlısından vazgeçtik yavaşını Kahramanmaraş'a getirebilmiş midir?

Cevap hayır

12- Ilıca Bertiz Ekinözü Çağlayancerit e 18 yıldan beri söz verdikleri Yollar yapılmış mıdır?

Cevap hayır

Bu listeyi uzatmak o kadar mümkün ki yani bu şehre çivi çakılmıyor bu şehre hak ettiği hizmet gelmiyor maalesef 2020 yılında bu görüntü bizim şehrimize yakışmıyor

Işçisi esnafı çiftçisi genci yaşlısı emeklisi memuru herkes sıkıntı içerisinde hiç kimse hayatından memnun değilken bu yöneticiler bu idareciler bu şehrin başında karabasan gibi bekliyorlar.

Buradan çağrı yapıyorum bu şehre hizmet etmeyeceksiniz derhal istifa edin.