Başkan Karatutlu, birlik ve beraberlik mesajı verirken, sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörü ve dayanışma duygularının pekiştiği bir bayram olması temennisinde bulundu.

Kurban Bayramı’nın, küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği bir dönemin habercisi olmasını dileyen Karatutlu, “Bayramlar özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir” dedi.

İdrak edilecek Kurban Bayramı’nın her şeyden önce kini, nefreti, ayrıştırmayı içinde barındıran söylem ve eylemlerin bir tarafa bırakılmasında dönüm noktası olmasını dileyen Deva Partisi İl Başkanı İrfan Karatutlu, şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, zengin ile fakir arasındaki mesafeyi kısaltan; akraba ve komşular arası yakınlaşmayı artıran özel günlerimizdir. Ancak bu sefer ki yakınlaşmamız tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs nedeniyle mesafeli olmalıdır. Bu bayramda sosyal mesafe ve kurallar çerçevesinde geçmesinin önemini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Kıymetli Kahramanmaraşlı hemşehrilerim, öncelikle sizlerin ve ülkemizin dört bir tarafında bulunan vatandaşlarımızın ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı en içten samimi duygularla kutluyor, sağlıklı nice bayramlar diliyorum.”