Büyükşehir Belediyesinin mali yönden sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ifade eden Başkan Güngör, “İnşallah elimizden geldiği kadar spora ve sporcuya sahip çıkmaya devam edeceğiz. Biz Belediye olarak Gençlerimizin iyi yetişmesi için eğitim ve spor yatırımlarına çok önem veriyoruz” dedi.

“Sorunları çözmek için buradayım”

ASKF Başkanı Ergün Önal ve Yönetimini Makamında kabul eden Başkan Hayrettin Güngör, “Her gelen bir takım proje ve yapılacak önerilerle geliyor ama maalesef bütçemiz sınırlı. Ben buraya sorunları çözmek için geldim ve çözmek için çaba sarf ediyorum. Tabi yapılanları bu yıl zorluklar içerisinde yapacağız. Bu demek olmuyor ki yapmayacağız. Yapamayacağız anlamına da gelmiyor. Tabi ülkemizin, Aziz milletimizin, sağlıklı nesiller için spor çok önemli. Biz belediye olarak halk olarak sporu çok önemsiyoruz. Maddi konuları aşıp sorunları çözüp destek vermeye gayret göstereceğiz ” İfadelerini kullandı.

Kulüpler Mağdur Olmaması İçin Destek İstedi

Yaklaşık bir saat süren ziyarette Başkanı Ergün Önal Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e ASKF’ninprojeleri ve yapılacak çalışmalar ile bilgi verip bu zamana kadar yapılan katkılardan dolayı Büyükşehir Belediyesine minnettar olduğunu ifade ederek önümüzdeki sezonlardan da kulüplerin mağdur olmaması için bu yardımların geleneksel olarak devam etmesini Başkan Güngör’e rica etti.