Ak parti Kahramanmaraş teşkilatı da Ankara’daki kongreye tam kadro katıldı.

Büyük sevincin yaşandığı kongrede Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın salona girmesiyle büyük coşku yaşandı.

İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor İsmet Karaokur Bulvarı’nda Yürüyüş Yolları Yenileniyor

7. olağan büyük kongreye katılan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ve il teşkilatı, ellerindeki ‘Kahramanmaraş yazılı flamalarla bu coşkuya ortak oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ise "Maşallah edelere kahramanlık herkesten çok yakışır Kahramanmaraş hoş geldin" diye seslendi. 

Erdoğan kongrede Kahramanmaraş’a seslendi, ‘ne durumdayız’

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan Ankara Spor Salonu’nda yapılan kongreye geldiğinde salona girmeden önce, bahçede toplanan partililere seslendi.

Eşi Emine Erdoğan ile birlikte AK Parti otobüsünün üzerine çıkan Erdoğan, “Zonguldak, camimiz Uzun Mehmet bitiyor değil mi? Ramazan’da oradayız, açılışını orada yapacağız inşallah. Malatya kayısılar ne alemde? Adıyaman ne alemdeyiz. Kahramanmaraş dik duruyor muyuz? Afyonkarahisar ne alemdeyiz? Sakarya saf çocuğu Anadolu’nun… Elbistan, Kahramanmaraş ne durumdayız?” dedi.

Editör: TE Bilişim