Başkan Sarıyıldız mesajında, 12 Mayısta yapılan K.Maraş Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası seçimli Olağan Genel Kurul sonrası seçime katılan 3 gruptan 5 kişi Yönetime girmeye hak kazandı. 6 yıldır Yönetimde görev aldığım odamızın bu seçimleri sonucu 5 kişilik Yönetimin içinde yine yer aldım. Yönetime giren meslektaşlarımızla görüşmemiz sonucu Yönetim oluşturulurken küçük zorluklar yaşasak ta çoğunluk kararı ile benim Başkanlığımda Yönetim oluşturuldu.

Odamızın Yönetiminde görev alma istememin sebebi (beni tanıyanlar iyi bilir) mesleğime hizmet ederek, odamıza ve mesleğimiz adına bir şeyler katabilme hedefim vardı. Bunu yaparken hiçbir zaman bir Unvan peşinde olmadım. Zaten SMMM unvanım var ben burada hizmet için varım düşüncem hep olmuştu. Son seçimlerde de yine aynı düşünce ile hareket ettim fakat kader beni yaptığım hizmette Başkanlık görevi ile devam edecek bir sürece yönlendirdi. Rabbim utandırmasın, dostlarımın ve Meslektaşlarımın desteği ile güzel hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah. Yeni görevimde Yönetim, Denetim, Disiplin ve diğer kurullarımızla mesleğimize hak ettiği hizmeti verme çabasında olacağımızı bildirerek Camiamıza mesaj vermek istiyor, Odamız için hayırlı olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.

Kıymetli Meslektaşlarım,

Mesleğimizin yasalaşmasının 30.yılında 23.’sünü gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurulumuzda bizleri seçerek mesleğimize hizmet etme görevi verdiniz. Bizlerde önümüzdeki 3 yıllık sürede görev alacak tüm kurul üyelerimizle mesleğimizi ve K.Maraş SMMM Odamızı daha güzel hizmetlere taşıyacak adımlar atmak istiyoruz.

Mesleğimizin sorunlarını bilen ve çözümlenmesi için çaba gösteren bir yönetim olarak siz meslektaşlarımızın da katılımını sağlayarak mücadelemizi birlikte yapacağız. Bizler bu günü değil yarınlarımızı da düşünerek stajyer meslek adaylarımızdan başlayan birliktelik ile mesleğimizin saygınlığı ve gelişimi için yasal ve teknolojik süreci iyi takip ederek, hızlı değişimi yakalayarak, kaliteli hizmet üretip karşılığında hak ettiğimiz kaliteli hayat standartlarında var olma mücadelesinde olacağız.

Sürekli gelişen ve teknolojiye bağlı olarak hızlı bir yükselme ve zorluk sürecinde olan mesleğimizdeki bu ivmeyi siz değerli meslektaşlarımızın bilinçli ve dik duruşu ile kazanca çevirmeyi sağlamak için güç birliği yapmalıyız. Bunu sağlamak içinse mesleğimize ve odamıza sahip çıkarak yönetimimize destek olmalıyız. Bizlerde sizlerin bu desteğini meslek örgütlerimizle yaptığımız toplantılarımızda ve üst kurulumuz TÜRMOB toplantılarında bilgi vererek çözüm üretilmesi mücadelesinde olacağız.

Değerli Meslektaşlarım,

Unutmayın siz varsanız, destek olursanız, mesleğimiz güç ve değer kazanır. Güzel yarınlara ulaşmak için, güzel ülkemiz TÜRKİYE’ miz de barış, kardeşlik ve huzur içinde refah seviyesi yüksek, onurlu bir meslek için birlik olma zamanıdır. Mesleki dayanışmamız bizlere itibar katacak ve daha yukarılara taşıyacaktır.

 Rabbim Vatanımıza, Bayrağımıza, Birliğimize zeval vermesin. Hepinize hayırlı işler diliyor, Allaha emanet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.