31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir adayı olan Hayrettin Güngör, Seçim Çalışmaları’na Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ile başladı

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş eski belediye başkanları Hacı Ali Özal, Ali Sezal ve Mustafa Poyraz ve Ahmet Uncu’yu ziyaret ederek istişareler yapan Güngör, daha sonra eski milletvekilleri Dr. Cafer Tatlıbal ve Sıtkı Güvenç ile görüşme yaptı.

Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ve Küçük sanayi sitesi kooperatif başkanı Müjdat Bayazıt da ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve yardımcısı Hakan Dereli ile ziyaret edip, istişarede bulunan Başkan adayı Güngör ve İl Başkanı Debgici’nin bu hareketleri, geçmiş hizmete, insana ve vefaya verilen önemin göstergesi olarak yorumlandı.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hayrettin Güngör, siyasi ve yerel yönetimler anlamdaki ziyaret, istişare ve çalışmalarını sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

*****

*****