Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak Kahramanmaraş’ta Drone Denetimleri Yapılacak

Milli Eğitim Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Bakan Ziya Selçuk, "Ziya Öğretmen ile Eğitim Buluşmaları" kapsamında, Kahramanmaraş’taki öğretmenlerle dijital ortamda bir araya gelerek uzaktan eğitimin geleceği ve okullar açıldığında yapılacak uyum çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Selçuk, Kahramanmaraş buluşmasında, hem öğrencilerin hem de kendilerinin 2,5 aydır yaşadıkları uzaktan eğitim deneyimine alıştıklarını, uzaktan eğitimin yüz yüze eğitimle de devam etmesini istediklerini belirten öğretmenlere, salgın başladıktan bir hafta sonra uzaktan eğitime geçişin Bakanlık ekibinin gücü ve fedakarlığı sayesinde gerçekleştiğini ifade etti.

Türkiye’nin dört bir yanında her bir öğretmenin aynı heves ve sorumlulukla, uzaktan eğitim gibi yepyeni bir uygulamayı fedakârca omuzladığını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, meslektaşlarına teşekkür etti.

“Bu ülkenin çocuklarına hep beraber hizmet ediyoruz. Bir milletin, insanlığın geleceğine hizmet ediyoruz. Öğretmenlerin böyle bir kara günde nasıl bir rol üstlendiğini, öğretmenlerin verdiği destansı mücadeleyi bütün ülkenin konuşmasını istiyorum” diyen Ziya Öğretmen, meslektaşlarının ne ihtiyacı varsa var gücüyle yerine getirmeye çalıştıklarını belirtti.

Editör: TE Bilişim