21 Şubat Cuma günü kapılarını Kahramanmaraşlılara açan festivalde İzmit pişmaniyeden Karadeniz peynirlerine, Çankırı Tuzundan Isparta Gül ürünlerine, Mardin gümüşlerinden Erzurum Oltu taşı ürünlerine kadar tüm lezzetler ve el sanatları 10 gün boyunca bu festivalde olacak.

Festivalin açılışında konuşan Anatolia fuar A.Ş Genel Müdürü Özgür Can Çelik, “Anatolia Yöresel ürünler ve el sanatları festivali 10 büyükşehirde yapılıyor. Bu yıl Kahramanmaraş’ı da bu yapılan Büyükşehirler listesine aldık.”dedi.

81 ilden gelen tatlar buluşuyor!

Vatandaşları festivale katılmaya davet eden Çelik, “Bu festivalimizi Kahramanmaraş’ta ilk kez düzenliyoruz. 81 ilden gelen tatlar burada vatandaşlarla buluşuyor. Vatandaşlarımız İzmir pişmaniyeden Hatay künefesine kadar 81 ilin en iyi markalarını burada bulacaklar. Buradaki ürünler taze taze olacak. Oldukça keyifli bir organizasyon olacak.”diye konuştu.

MasterCheff 1.si Uğur Kardaş Kahramanmaraş'a geliyor!

MasterChef 1.si Uğur Kardaş 26 Şubat Çarşamba günü saat 19:00 da Kahramanmaraş Kafum fuar ve kongre merkezinde hayranları ile buluşacak.

Mini sirk ilk defa bu festivalde!

Bu festivalde çocukları da unutmadık dünya rekortmeni lastik adamdan illüzyonistlere ve ateş showlara varana kadar farklı gösteri sanatçılarının yer aldığı sirk organizasyonu düzenlenecektir. Sirk organizasyonu ücretsizdir.

Sirk gösterileri 22 Şubat- 23 Şubat- 29 Şubat - 1 Mart tarihlerinde günde 4 seans şeklinde düzenlenecek.

Fuar alanına ücretsiz servisler kalkacak!

Servislerin kalkacağı yerler;

-Necip Fazıl Kültür Merkezi önü

- Kahramanmaraş Büyükşehir belediyesi karşısı