Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesinin başarılı muhabiri Ömer Faruk Salman, gazetedeki görevine devam ederken Anadolu Ajansı ile de serbest muhabir olarak çalışacak. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Radyo ve Televizyon Programcılığı okuduktan sonra, memleketi Kahramanmaraş’ta Gazetecilik mesleğine ilk olarak 2016 yılının sonlarında, Maraş Pusula Haber ile başlayan ve Aksu TV’de ki stajının ardından yeniden Maraş Pusula Haber’e dönen Salman, 2018 Ocak ayında Kahramanmaraş’ın günlük gazetelerinden birisi olan Bugün Gazetesi ile çalışmaya başlamıştı. 

Bir yıllık sürenin sonunda ise 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle İhlas Haber Ajansında serbest muhabir olarak çalışmaya başlayan genç muhabir, Gazetedeki görevine devam ederken, aynı zamanda ajans muhabirliği de yapıyordu. Geçtiğimiz gün ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile 7 Eylül 2019 tarihinde İhlas Haber Ajansındaki görevinin sona erdiğini duyurdu. 

Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı Kahramanmaraş’ta Hırsızlık Şüphelisi 3 Kişi Tutuklandı

Ömer Faruk Salman, 18 Ekim 2019 tarihi itibariyle ise Anadolu Ajansı ile çalışmaya başladı. Salman, Bugün Gazetesinde ki görevi devam ederken, Anadolu Ajansında serbest muhabir olarak çalışacak.

Editör: TE Bilişim