Güngören Tramvay yolu üzerinde Akıncılar ve Soğanlı durakları arasında İlgi hastanesine 300 metre mesafede Mareşal Çakmak Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi 81 Numara da doğanın en tatlı armağanı ALPEDO Kahramanmaraş satış noktası açıldı.

İstanbul Güngören Kent Konseyi ve KENTMARAŞDER Genel Başkanı Bilal Ardıç’ın kardeşi Maraş Paça’nın eski ustası Adem Ardıç tarafından açılan ALPEDO Kahramanmaraş Güngören doğal dondurma severlerin uğrak noktası olmayı hedefliyor. Tramvay ve araç yolu üzerinde yer alması hasebiyle günlük yoğun bir insan trafiğinin yaşandığı lokasyon Marka Dondurma Noktalarının da öncüsü olacak.

ALPEDO Kahramanmaraş Güngören İşletmeci Adem Ardıç gazetemize yaptığı açıklamada 14 çeşit meyveli reyon dondurma ikili dövme Kahramanmaraş dondurma ve çok çeşitli hediyelik paket dondurmalarımızla satışına başladık. Merdiven altı değil “HELAL GIDA ve MARAŞ DONDURMASI” sertifikalı Marka Dondurma satışı yapıyoruz. Müşterilerimiz ne yediğini bilecek. Biz dondurma satıyoruz dedi.

Mekânın daha ilk günden müdavimleri oldu. Kahramanmaraş’ımızın ve bölgenin tanınmış simaları her akşam cadde üzerinde sınırlı sayıda olan masalarda Kahramanmaraş dondurması eşliğinde hasbihal ediyor.