Kimi zaman merkeze uzak sapa bir köyde çiftçiyle, kimi zaman şeker işçisiyle hak mücadelesinde birçok kez de Ankara'da Gazi Meclis kürsüsünde Kahramanmaraşlının hakkını savunurken görmeye alıştığımız Millet İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç, bugün de Dulkadiroğlu İlçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ziyaret düzenleyerek çok sayıda oda temsilcisiyle bir araya geldi. 

Görüşmelerdeki samimiyet yüzlere yansırken, sohbetlerde mevcut sorunlar ve krizi aşmanın yolları üzerine ağırlıklı konuşmaların geçtiği öğrenildi.

"HALK SİZDEN BIKTI DEĞİŞİM İSTİYOR!"

Yaptığı değerlendirmede esnafın artık değişim istediğini vurgulayan Öztunç'un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"Seçim süreci başladığımdan beri projelerimi anlatıyorum. Şehire ne yapmak istediğimi söylüyorum. Kahramanmaraş kapalı bir kutu gibi . İçine kapanmış. Artık bunu yırtmak lazım. Şehiri büyütmek ekonomiyi canlandırmak lazım. Bu da iyi belediyecilik ile vizyon ile olur. Turizm kenti yapmamız lazım. Sadece Kapalıçarşı bile turizm kenti olmaya yeter. Bizim Kapalıçarşı Gaziantep’te olsa şimdi ne hale gelirdi. Ama burayı yönetenler kapalıçarşının kıymetini değerini bilmiyorlar. Germenica gün yüzüne çıkarılmalı. Milyonlarca turistin geleceği bir açık hava müzesi yapılmalı . Ben bu projelerimi anlatıyorum onlar bana saldırıyor. Aksu çayı kirli diyorum bir milletvekili arkadaş Aksu’yu görmediğimi iddia ediyor. Ben o köylere gidiyorum sürekli ama belli ki o vekil hiç gitmemiş.  Bir bakan gidiyor bir bakan geliyor. Yakında Trump'ı , Putin’i de çağıracaklar. Katar emiri gelse bile benim rüzgarımı kesemeyeceksiniz ve belediye seçimini kaybedeceksiniz. Halk artık sizden bıktı ve değişim istiyor. Değişimin önünde duramayacaksınız."

DURMAK YOK

Atom Karınca'nın akşam saatlerinde ise Genç Osman ve Dereköy Mahallelerinde vatandaşlarla toplantı yapacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilişim