Millet İttifakı’nın Atom Karınca’sı Ali Öztunç, yaklaşan yerel seçimler öncesi kentte ayak basmadık yer bırakmazken, vatandaşlara seçilmesi halinde ‘sevdam’ dediği memleketinde yaşanacak büyük değişimi anlatıyor.

Bugünü ağırlıklı olarak Onikişubat ilçesine ayıran Öztunç, Yunus Emre Mahallesi semt pazarı ve Orman Dairesi Mahallesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Öztunç’a gösterilen ilginin bir hayli yüksek olduğu gözlenirken, mevcut koşullardan rahatsızlığını dile getiren çok sayıda esnaf ve vatandaş “Artık değişim vakti. Oyumuz Ali Öztunç’a” dedi.

Kenti bir an evvel el birliğiyle kalkındırmaları gerektiğini plan ve projeleriyle vatandaşlara bir bir anlatan Öztunç, tüm hemşerilerine de önemli çağrıda bulundu.

“KUL HAKKI YEMEYEN, HİZMET ODAKLI, İÇİNİZDEN BİRİ…”

“Yöneticilik deneyimi birikimime güveniyorum. Gerek Kamuda gerek özel sektörde yıllarca yöneticilik yaptım. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’ni nasıl yöneteceğimi çok iyi biliyorum. Büyükşehirde liyakate dayalı, disiplinli, savurganlığa son veren, kul hakkı yemeyen, hizmet odaklı bir başkanlık yapacağım. Rakibim Kahramanmaraş’ı tanıyana kadar beş yıl geçer. Hemşerilerim, ya yabancı birini seçeceksiniz ya da içinizden birini.”

Editör: TE Bilişim