Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği ‘6. Geleneksel Anadolu Medya Ödülleri Töreni'nde Aksu tv , yılın Özel Televizyonu ödülüne layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın takdim ettiği ödülü, Aksu TV Genel Müdürü Cüneyt Beyit,  aldı.

Kahramanmaraş’ın Tek uydu kanalı olan Aksu TV,  6. Anadolu Medya ödülleri töreninde İbrahim Toru yerel medya özel ödülleri yılın Özel Televizyonu ödülüne layık görüldü.

Ödül töreninde konuşan Erdoğan, bünyesinde 320 mahalli ve bölgesel radyoyu, televizyonu, gazeteyi, dergiyi bir arada özellikle buluşturan Anadolu Yayıncılar Derneği'nin yürüttüğü faaliyetleri taktirle izlediğini belirterek, “Derneğimizin, mahalli basınımızın sesi olması, milli meselelerde ortaya koyduğu onurlu tavrın Türk medyasının gerçek duruşunu yansıttığına inanıyorum. Medya özel ödülleri kapsamında merhum Ahmet Kekeç, merhum Ferhat Koç, İbrahim Toru gibi son yıllarda kaybettiğimiz değerlerimizin isimlerinin yaşatılıyor olması da önemli bir vefa ve kadirşinaslık örneğidir. Bu vesileyle görevleri başında hayatını kaybedenler başta olmak üzere ahirete intikal eden tüm medya mensuplarımızı rahmetle yad ediyorum. Özgür, sorumlu ve milli basın milletimizin aydınlık yarınlarına ulaşma mücadelesinin en önemli destekçilerinden biridir. Ülkemizin dört bir yanında adeta dişini tırnağına takarak çeşitli mecralarda görevlerini yürüten tüm medya mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hakikatin, hakkın, hukukun, özgürlüğün, velhasıl insana dair her özlemin savunucusu olarak gördüğüm medya mensuplarımızın her birine başarılar diliyorum. Bilhassa bugün burada birlikte olduğumuz kardeşlerimize de büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasına verdikleri destek için şükranlarımı sunuyorum. Siyasi hayatımız boyunca hep yakın mesai içinde olduğumuz basınımızla inşallah daha nice yolları birlikte yürüyecek daha nice güzel haberler paylaşacağız” dedi.