Dondurma sektöründe marka olmuş firmalardan AKDO dondurma muharrem ayı münasebetiyle başlatmış olduğu aşure etkinliğini sürdürmeye devam ediyor. Her hafta farklı şubelerinde aşure dağıtımı yaparak muharrem ayının feyzini ve bereketini yaşamaya ve yaşatmaya çalışan Davarcıoğlu, Cuma namazı çıkışında Esentepe ve Sanayi olmak üzere iki ayrı şubede vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

AKDO dondurma Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Davarcıoğlu; “Bugün burada Muharrem ayının bizlere sunmuş olduğu feyzi, bereketi, paylaşmayı ve birlikteliği yaşıyoruz. Allah’a şükürler olsun bizlere bugünleri yaşattığı için. Esas amacımız Muharrem ayını idrak edip vatandaşlarımızla bir araya gelerek yediden yetmişe bizden sonra gelecek olan nesillerimize muharrem ayının önemini hatırlatmak. Özellikle Cuma namazı çıkışında aşure dağıtımı yapıyoruz ki, mübarek Cuma günü hem cami cemaati ile bir araya gelmek hem de vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz aşureyi paylaşmak. Biz AKDO, ailesi olarak öncesinde yaptığımız gibi bundan sonra da aşure etkinliğimizi bu şekilde devam ettirerek her muharrem ayında vatandaşlarımızla bir araya gelerek birlikteliğimizin pekişmesine vesile olmaya çalışıyoruz.” dedi.

Aşure yemek için sabırsızlanan vatandaşlar, AKDO Esentepe şube önünde kuyruğa girdi. Aşure kuyruğuna giren vatandaşlara Ahmet Davarcıoğlu, aşure kazanının başına geçerek kendi elleriyle bol bol aşure dağıttı. Aşure ikramının ardından Kahramanmaraş yerel gazetecilerle bir araya gelip sohbet eden Davarcıoğlu; “Gazeteciliğin dışarıdan görüldüğü gibi öyle kolay bir meslek olmadığını, zor şartlar altında gazetecilik mesleğini sürdürdüklerini” söyleyerek katılımlarından dolayı gazetecilere teşekkür etti.

Aşure etkinliğine, Şaban Davarcıoğlu, Ahmet Davarcıoğlu, Mehmet Davarcıoğlu ve Ali Davarcıoğlu ailesi ile birlikte AKDO çalışanları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.