Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle Dulkadiroğlu İlçesine bağlı Cevizli Parkta, bir araya gelen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir ve Mehmet Cihat Sezal gündeme dair özel açıklamalarda bulundu. 

Kahramanmaraş Kalesiyle ilgili olarak sorulan soruya yanıt veren Ahmet Özdemir, ‘’Kalenin zincirlerini kırıp içine girdiniz de, ne oldu?’’ dedi. 

Özdemir konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘’CHP’nin ilçe başkanı kalenin zincirlerini kırıp içerisine girerim diyordu. Kaleye girdi, ne oldu? Oradaki restorasyon çalışması, sur ile ilgiliydi. Kültür Bakanlığının yaptığı çalışmada park bahçe yapmaz. Bu belediyenin görevidir. Orada surlara tadilat yapıldı. Belediyede çevre düzenlemesini yapacak. Onunla ilgili protokol izni alındı. İlçe başkanının battal gazi hamasetiyle konuşması kimseye bir şey kazandırmaz. Oradaki çalışma bunun içindi. Böyle hamasi konuşmaları milletvekilleri daha iyi yapar ama biz yapmıyoruz. Biz burada bir kazanım elde etmeye çalışıyoruz. Ayrıca, orayı kamuoyuna ilk olarak basın mensupları duyurdu. Kendisi değil. Çalışmaların takipçisiyiz.’’ 

HABER-FOTO ÖMER FARUK SALMAN