HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYARIZ

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, ''Milletimize en az 5 yıl boyunca hizmet etmesi için seçtik. Hepinize çok teşekkür ediyorum sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Yine onunla birlikte Kahramanmaraş’ımızı temsil etmek üzere birbirinden değerli milletvekillerini buradan inşallah Ankara’ya meclise göndereceğiz sayenizde. Göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum. Sizler bizimle beraber olduğunuz sürece bu yolu birlikte yürüdüğümüz sürece değerli büyüklerimiz size hizmetten her zaman onur duyarız'' dedi.

BUGÜN BİR TARİH YAZILDI

23., 25. ve 26. Dönem AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilliği yapan, AK Parti’nin 65. Hükümeti Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ise şöyle konuştu; ''Kararınız mübarek olsun bugün aslında burada bulunan herkes bulunmayanlarda bir tarih yazdık. Türkiye'yi asla bir daha darbelerle kaoslarla uğraştırmayacak cumhurbaşkanlığı sistemini harekete geçirdik. Cumhurbaşkanımız aldığı destekle bizi ülkemizi İslam dünyasını 2023 e kadar ulaşmamız gereken ferahlığa çıkaracaktır. Ak parti bütün başarısını sizlere borçludur. Darbe girişiminde destek verdiniz oylara sahip çıktınız. 15 Temmuzda tankların karşısında iman dolu göğsünüzle durdunuz. Bugünde bütün ittifak güçlerin birlikte oluşuna rağmen cumhurbaşkanımız seçtiniz. Emeği geçen bütün kardeşlerimize, teşkilatlarımıza, sandık görevlilerimize, mahalle temsilcilerimize ve bu davada alın teri döken bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.''

''HİCRET HAKKA, HİZMET HALKA, HÜRMET ARŞA''

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, ''Değerli Kahramanmaraşlılar, milli iradeye sahip çıkma noktasın da gösterdiğiniz gayretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyoruz. Bizler hicretimizi hakka, hizmetimizi halka hürmetimizi de sadece arşa yaparız. Bundan dolayı, sizler sayın liderimizi Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayıp bizleri de onun yanına arkadaş olarak, kardeş olarak gönderdiğiniz için hepinize tekrardan çok teşekkür ediyoruz. Kahramanmaraş kendisine yakışanı yaptı'' dedi.  

HIZLI SÜREÇTE ZAFERE ULAŞTIK

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Cihat Sezal, ''Birlikte yol yürümekten şeref duyduğum, onur duyduğum kıymetli dava arkadaşlarım, Recep Tayyip Erdoğan’a gönül vermiş değerli Kahramanmaraşlı arkadaşlarım hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Çok hızlı bir seçim sürecin de hep yanımız da durdunuz, gece gündüz demeden bizlerle birlikte çalıştınız ve çok şükür bizleri zafere ulaştırdınız. Bundan sonra tüm milletvekillerimizle birlikte sizlere laik olmaya, laik bir şekil de hizmet etmeye söz veriyoruz. 15 yıllık AK Parti hükümetleri esnasın da biliyorsunuz ki Cumhurbaşkanımızın feraseti ve sizlerin de desteğiyle yürümeyen bir sistemin Cumhurbaşkanımızın omuzlamasıyla bu günlere kadar getirdik. Bundan sonra Türkiye cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı sayenizde Recep Tayyip Erdoğan sağ olun var olun. Siz değerli Kahramanmaraşlı hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum'' dedi.

AK Parti 26.Dönem Milletvekili Mehmet İlker Çitil, Kahramanmaraş’ımıza çok teşekkür ediyorum diyerek şöyle konuştu, ''Ülkemiz insanlarına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu seçim sonucu özellikle Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yenilenen TBMM hem Türkiye’mize hayırlı olsun hem de tüm İslam alemine. Gerçekten önemli bir süreçti saha da hep bunu anlatmaya çalıştık. Çok şükür ilk turda Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sizlerin desteğiyle seçtik. Meclise yeni giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum, tüm milletvekillerimizi tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, hepinize çok teşekkür ediyorum.''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç  ise ''Allaha hamd olsun ki bugün bu zaferi bizlere yaşattı. Kahramanmaraşlı hemşerilerimize göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı minnet ve şükranlarımız sunuyoruz. Kahramanmaraş’ımız kendine yakışır bir duruş gösterdi ve saygı değer Cumhurbaşkanımızı en çok destekleyen büyük şehir tarihe geçti. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz'' dedi.

HABER: ÖMER FARUK SALMAN

Editör: TE Bilişim