Kahramanmaraş ilçe Belediye Başkanlarının aylardır açıklanmayan ve neredeyse toplumun tüm kesiminin merak konusu olan adaylık açıklanma sürecinde sona gelindi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen toplantıda AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayının Hayrettin Güngör olduğunu açıklamıştı.

Hayrettin Güngör’ün AK Parti’nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasının ardından, ilçe belediye başkan adaylarının kim olacağı kentin en çok merak edilen konularından birisiydi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda ise AK Parti bu kez farklı bir aday açıklama sürecine girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bazı illerde bizzat kendisi partisinin merkez ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları ise ülkenin dört bir yanında aday açıklama toplantıları düzenlemeye başladı.

Bu kapsamda AK Parti Kahramanmaraş'ta ilçe belediye başkan adaylarını, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından 12 Ocak Cumartesi günü açıklanacak.

Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, yaptığı açıklamada yapılan açıklamada şu Genel Başkan Yardımcımız, Parti Sözcümüz Sayın Ömer Çelik 'in katılımlarıyla 12 01 2019 tarihinde(cumartesi) saat 14'00 da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığımız tarafından tertip olunan "31 Mart 2019 yerel seçimleri aday tanıtım toplantısı yapılacaktır. ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim