CHP’li vekilin paylaştığı fotoğrafların yeni olduğunu, seçim dönemine ait olmadığını bildiren Kılıç, eleştiri konusu olan yolun, köy yolu olmadığını, mahalle sakinlerinin tarla yolu olarak kullandığı bilgisini verdi.

Yalan haber meziyet olmamalı’ diyerek açıklamasını sürdüren Kılıç, yolun yapımıyla ilgilide şu bilgileri verdi;

“Paylaşılan bu Resimler #YENİ olup seçim öncesine ait #DEĞİL.

Ya siz yalan haber yapanlar YALANDAN DOLAYI özür dilemeyi düşünüyor musunuz?

Birilerinin elbette eksiklik ve aksaklıkları gündeme getirmesi görev ama YALAN HABER MEZİYET OLMAMALI.

Peki

İŞİN ASLI NE

Devletimiz tarafından Deliçay da dere taşkın çalışması yapıldı ve Derenin arazilere zarar vermesinin önüne geçildi. Bu arada #Yeşilyurt ve #Selimiye arasında dere Üzerine çiftçilerimizin yolunu kısaltan mahalle yolu #DEĞİL, #TARLA YOLUNDAKİ menfezleri vatandaşlarımızın bizden Talebi Üzerine yapılmasına vesile olduk.

Geçen sene vatandaşlarımız bu yolu kullandı ve arazilerine kestirme yol görevi gördü. Kış ayında yağmur Sellemesi sonucu menfezler zarar gördü. Bizde mahalle muhtarımız Abdurrahman Turunç’u da yanımıza alarak 1 Şubat 2020’de incelemede bulunduk ve yolun tekrar 3 Şubatta Belediyemiz ekipleri tarafından incelenip tamiratının yapılmasını SAĞLADIK.

Ben incelemeye ait resimleri de paylaşıyorum. Size gelen ve paylaştığınız Resimler son bir ay öncesine ait bir resimdir. Yağan yağmurlar sonucu meydana gelen SELDE menfezler yeniden ZARAR GÖRDÜ.

Ayrıca Belediyemiz yapılan inceleme sonrası yağmur sezonunu bitmesiyle beraber burayı yeniden yapmak üzere planlamakta. Size gönderilen ve paylaştığınız Resimler seçimden önceye ait diye paylaşılan ilk iki resim, İsmail Parlak tarafından çekilen ve 26 Nisa’n 2020 ye ait bir resim. Yani seçim öncesine ait bir resim değil.

LÜTFEN ASPARAGAS HABER YAPMAYIN.

Muhalefet olarak YOLUN BOZULDUĞUNU haber yapmak elbette görev ama #YALAN SÖYLEMEK MEZİYET OLMAMALI.

Ayrıca Yeşilyurt Mahallemizin Deliçay’a taşkın koruma çalışmasıyla araziler selden korunmuş, Okulu yapılı ve faaliyette, İçme suyu çekilmiş, Kilit parkeleri döşenmiş, Mahalle yolu sıcak asfalt yapılmış, Mahallemizin iki Camisi görevlisiyle beraber hizmette, Mahallemizin Kur’an Kursu faaliyette, Arazileri kılavuz sulamasıyla sulanmış ve tarlaların değeri de ürünü de 5 e- 10 a katladı, Araziler de toplulaştırma çalışmaları devam ediyor. Arazi yolları Belediyemiz tarafından greyderle düzeltilmiş, Mahallenin Hastasına, yaşlısına, Engellisi ve muhtaçlarına Devletimizin kurumları ve birimleri tarafından yapılması gereken Hizmetler yapılıyor.” (MARASPUSULA-Ö.GEDİK)