KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektörlük görevine atanması münasebetiyle Prof. Dr. Niyazi Can’ı tebrik eden Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Debgici, yeni görevinin Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisini iletti. Debgici, üniversitelerin şehirlerin bilgilenmesinde ve kalkınmasında büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, “Rektörlük görevine atandığım ilk günden bu yana Kahramanmaraş’ımızın bütün kesimlerinden olumlu tepkiler aldık. Şehrimizin üniversitemize destek noktasında büyük bir teveccühü var. Üniversite olarak iyi bir fiziksel altyapı ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Üniversitemizin büyüme ve üretme azmini şehrin desteği ile buluşturarak üniversitemizi hak ettiği noktalara taşıyacağız.” diye konuştu.

Rektör Can, “Üniversitemizi her bölümüyle halkla buluşturacağız. Üniversitede yazılanlar, projeler ve üretilenler Kahramanmaraş’ımızdaki sektörlere, kurum ve kuruluşlara katma değer katacaktır. Kurum ve kuruluşlarımızın sorunlarına çözümler getirecektir. Şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla bilimsel zeminde işbirliği ve paylaşım içerisinde olacağız. Üniversitemizde insan merkezli bir yönetim sergileyeceğiz. İnsan kaynakları yönetimi anlayışına uygun, motive ederek, bilgilendirerek ve inandırarak etkili iletişimin ve içtenliğin örneklerini sergileyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim