Gündemdeki konuyu A Haber canlı yayınında yorumlayan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, konuk olduğu programda Davutoğlu’nun 'Bu davaya ihanet edersem yüzüme tükürün' sözlerini hatırlattı, “Midemi bulandırıyor” dedi.

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'de siyaset yaptığı süreçte bir grup konuşmasında "Bu davaya ihanet edersem yüzüme tükürün" dediğini anımsatan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Aslında bugün o konuşmasının gereğini yapmak lazım. Hangi yurt dışı mihraklarla bu hesabın içinde oldu da az oy aldığı bir seçimin ardından gülebildi. Nasıl bu kadar şuursuzlaştı? Bunu bilemiyoruz. Bizim milletimiz ihanet edeni affetmez. O yüzden yaptığı bu siyasetin bir geleceği yok. Bu büyük davada başbakanlık yapmış birinin kurduğu siyasi partiyle AK Parti'nin zayıflamasından medet umması midemi bulandırıyor. Feraset sahibi her Türk vatandaşı da bundan hoşlanmayacaktır. Bunun devamı gelecek. Böyle olmasını dilemeyiz ama bu ihanetin karşılığını görmeliler.”