Milletvekili Ahmet Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: Eller çok olunca yük hafifleşir... Sayın Cumhurbaşkanımız @RTErdogan ’ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de katılıyorum. Tarih boyunca hep böyle olmuştur #bizbizeyeteriz.

Başkan Güngör, 2 Aylık Maaşını Bağışladı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör , Milli Dayanışma kampanyasına 2 maaşını bağışlayarak destek vereceğini açıkladı.

Başkan Güngör, 2 Aylık Maaşını Bağışladı

Güngör'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: "Aziz milletimizin birlik, beraberliği ve selameti için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı ve ilk bağışçısı olduğu Milli Dayanışma Kampanyasına 2 aylık maaşım ile katılıyorum. Birlik ve beraberlik içinde; #BizBizeYeterizTürkiyem #BizBizeYeteriz" dedi.

Başkan Osman Okumuş'tan 3 Maaş Destek

Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN, Milli Dayanışma Kampanyasını 7 maaşını bağışlayarak başlattı.

Başkan Osman Okumuş'tan 3 Maaş Destek

Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu kampanyaya Kahramanmaraş'ta maaşını bağışlayarak katılan ilk siyasetçi Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OKUMUŞ oldu.

Cumhurbaşkanımızın önderliğinde başlatılan bu kampanyada Türkoğlu Belediye Personelleri ve İlçe halkımızın destekleriyle elimizden gelen katkıyı sunacağız diyen Başkan OKUMUŞ; 3 maaş ile bende katılıyorum. Belediyemizin değerli personelleriyle ve ilçe halkımla bu kampanyada biz de varız dedi.