TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ile AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret ederek, Hasancıklı, Kılavuzlu, Avşar bölgelerinde yapılacak kentleşme çalışmaları ve Andırın’a yapılması hedeflenen toplu konut konularını görüştü.

Talep yâda sorun ne ise ilgili bakanlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren ve Kahramanmaraş’ın isteklerini birinci ağızdan bakanlara aktaran milletvekilleri, yapılan görüşmeler doğrultusunda olumlu sonuçlar alıyor.

Bu kapsamda TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, kent için önem arz eden konuları bu kez Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye iletti.

ANDIRIN’A TOPLU KONUT MÜJDESİ

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) çalışmalarına hız veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri, kentin sorun, sıkıntı veya taleplerini her fırsatta dile getirmeye devam ediyor.

Talep yâda sorun ne ise ilgili bakanlarla birebir görüşmeler gerçekleştiren milletvekilleri Andırın’a yapılmak istenen toplu konut projesi hakkında Bakan Pakdemirli’ye talepleri aktardı.

Kendisine gelen talepleri en kısa sürede değerlendireceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Milletvekillerine en kısa zamanda cevap verileceğini ifade etti.