Seçim çalışmaları kapsamında, Sanayi bölgesindeki esnafı gezen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, 31 Mart seçimleri için partisinin ve cumhur ittifakı belediye başkanları için oy istedi. Vatandaş ile ilgilenen kendileri iletilen sorunları çözmek için yoğun mesai harcayan Özdemir, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

ALİ ÖZTUNÇ NELER SÖYLEMİŞTİ

Ali Öztunç’un seçim çalışmaları kapsamında kendi sosyal medya hesabından: “Kahramanmaraşlı hemşerilerim, değerli Bertizliler, Ben TBMM’de yaptığım bir konuşmada bertizin yolları perişan halde demiştim. O zaman AK Parti milletvekilleri, çıkmışlardı kürsüden olur mu? Bertiz’in yolları otoban oldu demişlerdi. Bertiz’deyim, Bertiz’in köylerini geziyorum. Çatmayayla’dan çıktım, Boyalıya doğru gidiyorum. Yola bakarmısızın? Yani bahsettikleri otoban burası ise eğer, bu yolsa eyivallah kabul ediyorum. Ama burası otoban değil. Üstelik bu bölge AK Partinin ciddi oy aldığı bir yer. Kendi oy aldıkları mahallelerin yollarını bile asfalt yapmıyorlar. Ama inşallah 1 Nisan’da ben Büyükşehir Belediye Başkan olduğum da, tüm Bertiz’in mahalle yollarını su sorununu, bir çok sıkıntısını, gidermek için kolları sıvayacağım. Bertiz’in bütün sorunlarını Allah’ın izni ile çözeceğim” demişti.

BU MEMLEKETTE, İNSANLARIN DUYGULARI İLE SİYASET ÜRETENLERİN HİÇ BİRİ İFLAH OLMAMIŞTIR

Çekilen bu videonun hatırlatılması üzerine Özdemir: “Bir şehrin yönetimini talip olduğunuz da, başkalarına çamur atarak, başkalarına iftira atarak, başkalarına olumsuz konuşarak başarılı olamazsınız. Başarılı ne zaman olursunuz. Kendi vizyonunuzu ortaya koyarsınız, o şehirle ile ilgili yapacaklarınızı anlatırsanız, insanlarda buna ikna olursa başarılı olursunuz” dedi

HATIRLAYIN AK PARTİ İLK GELDİĞİNDE ENKAZ EDEBİYAT YAPMADI

Özdemir şöyle konuştu: “ Dedi ki; ‘Biz bu ülkeyi daha iyi yaşatacağız’. Şimdi o arkadaşımızın da yapması gerek şey, Kahramanmaraş için ne yapacak? Dikkat edin Kahramanmaraş için ne yapacağın söylemiyor. Nerde bir olumsuzluk var onu söylüyor. Algı oluşturmaya çalışıyor. İnsanların duyguları üzerinden bir siyaset üretmeye çalışıyor. Bu memlekette, insanların duyguları ile siyaset üretenlerin hiç biri iflah olmamıştır. Ancak insan kendi projeksiyonunu kendi gelecek öngürüsünü söyleyerek başarılı olur. O, Bertiz’e ne yatırım yapacağını? Kahramanmaraş’a ne yapacağını? Anlatmalı. Şunu söylemeliyiz yüzde 98 oy alıyoruz. Bertiz’in her tarafından Büyükşehir ve Dulkadiroğlu Belediyemizin çalışmaları var. Bu çalışmalar devam edecek. Bertizliler, bunu biliyor. Ama o aday bilir bilmez bizim meselemiz değil”

****

Editör: TE Bilişim