Antalya'da bir restoranda yemek yiyen 3 kişi, yanlarına gelip içlerinden birine temas eden köpeğin sahibi Metehan Gözükara (28) ve arkadaşı Mehmet Yüksel (34) ile tartıştı.

Çıkan kavgada, 3 kişiden birinin tabancayla ateş açması üzerine 34 yaşındaki Kahramanmaraşlı olduğu öğrenilen Mehmet Yüksel hayatını kaybetti, 28 yaşındaki Metehan Gözükara ise ağır yaralandı.

Olay, Antalya'nın Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi Barbaros Caddesi'ndeki bir restoranda akşam saatlerinde meydana geldi. Emlak ve kiralık araç işiyle uğraşan Mehmet Yüksel (34) ile restoranda yemek yiyen Metehan Gözükara'nın (28) köpeği, yan masadaki 3 kişilik grubun yanına gitti.

Köpek, gruptakilerden birine temas etti. İddiaya göre, bu kişi, abdestinin bozulduğunu söyleyince gruptakiler ile Metehan Gözükara arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gruptaki bir kişi tabancasını çekip Mehmet Yüksel ve Metehan Gözükara'ya ateş açtı. Yüksel, göğsünden vurulurken, Gözükara da ağır yaralandı.

GÖĞSÜNDEN VURULAN GENÇ, YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralılardan Yüksel, göğsünden vurulmuştu. Tüm müdahalelere rağmen Yüksel, kurtarılmayarak yaşamını yitirdi, Metehan Gözükara’nın ağır yaralandığı ve sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Hayatını kaybeden Mehmet Yüksel'in cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA DA TEKMELEMİŞ
 

Oğlunun cenazesini Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morgundan alan Tacettin Yüksel, "Oğlum onlarca insanın gözü önünde köpek yüzünden öldürülmüş. Öldürdükten sonra da tekmelemiş. Arkadaşı ise yaralı. Ben onun saçının teline zarar gelsin istemezdim," diyerek gözyaşı döktü.

Yüksel'in cenazesi, toprağa verilmek üzere Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine götürüldü.

KAÇAN 3 ŞÜPHELİ ARANIYOR
 

Arıkan, “Evimiz nasılsa şehrimiz de öyle olmalı!” Arıkan, “Evimiz nasılsa şehrimiz de öyle olmalı!”

Polis, olayın ardından kaçan 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilişim