Milli irade ve demokrasimize karşı Fetö tarafından planlanan hain darbe teşebbüsünün nihai amacı; Türkiye Cumhuriyetini bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmek, ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak ve Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı.

Bu nedenle, 15 Temmuz, Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikedir.

Çok şükür ki, milli mücadelede, eşsiz bir bağımsızlık mücadelesi vererek destanlar yazan yüce Türk Milleti, hain darbe girişiminin ilk anlarından itibaren sabahın ilk ışıklarına kadar, cansiperane savunma ile milli iradeye ve demokratik kurumlarına sahip çıkmış, 15 Temmuz’da milli irade her şeyin üstünde gelmiştir.

O gece, canı pahasına vatanını ve milletini savunan 15 Temmuz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimizi şükranla anıyorum.

Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle yad edecektir.

Bizler, iş dünyasının temsilcileri olarak 15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız.

Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına, ekonominin şahlanması için çalışmaya, üretmeye ve bu ülkeye güvenmeye devam ediyoruz.

İnanıyoruz ki, yeni hükümet modeliyle Türkiye daha dinamik bir yapı ve daha etkin bir yönetim sergileyecek, 2023 ve 2071 hedeflerine güçlü şekilde odaklanacaktır.

Yeni dönemde güçlü ekonomi politikalarıyla, millileşme konusunda yeni atılımlarıyla, iş dünyası-devlet el ele vererek yeni başarı hikayeleri yazacak ve dünyaya örnek bir yükselişi birlik ve beraberlikle gerçekleştirecektir.

Editör: TE Bilişim