Malatya İntercourt Tenis Kompleksinde yapılan 14 Yaş Yurnuvasına Kız ve Erkekler oyuncularından en iyi  48 oyuncunun katıldığı turnuvada üç kız ve üç erkekler olmak üzere toplam altı kategoride yapılan maçlar sonucunda 6 (altı) sporcu birincilik basamağına çıkmayı başardı.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü Şevval Rana Haşap ve Asude Ertürk ile birincilik kürsüsünde yer alırken Tenis İl Temsilciliğince çalıştırılan İbrahim Ağır birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 

Etkekler katrgorisinde İbrahim Ağır birinci olurken, genç kız kategorisinde Şevval Rana Haşap ve Asude ERTÜRK birincilik kürsüsüne çıkmayı başardılar. 

Habibe Rana Özcan ve Pırıl TÜMER ise ikincilikle yetinmek zorunda kaldılar

Tenis İl Temsilcisi Mernuş Ağır turnuvayı Pusula Maraş Haber’e değerlendirdi; “Sporcularımızın antrenörleri Selçuk Çamçakal, Ramazan Artuk ve Gökhan Çınarlıdere’yi tebrik ediyoruz. 14-15 nisan tarihleri arasında Mersin, Adana, Malatya, Adıyaman, Elazığ ve Kahramanmaraş illerinden elit sporcuların katıldığı turnuvaya Kahramanmaraş olarak 5 sporcu ile katıldık. Tüm sporcularımız finale çıkmayı başardı. Altı birinciliğin üçünü ilimize getirmeyi başardık. Birinci olan sporcularımız İbrahim Ağır, Şevval Rana Haşap, Asude ERTÜRK ve onları yetiştiren  değerli antrenörleri Selçuk Çamçakal, Ramazan Artuk ve Gökhan Çınarlıdere’yi tebrik ediyoruz." dedi.