Türkiye’nin bekası için MHP Genel Başkanı devlet Bahçeli ve kadrosu durmadan çalışmaya devam ediyor. AK Parti’ye iç ve dış meselelerde omuz veren MHP ve kadroları, milletin derdini dinlemeyi de ihmal etmiyor.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün tarafından organize edilen programa katılarak muhtarla ile bir araya geldi. Burada muhtarların sorunlarını dinleyen Aycan, çözüm önerileri ilgili de müjdeler verdi. Aycan, daha sonra Göksun Kaymakamlığı, Göksun İlçe Emniyet Müdürlüğü, Göksun Devlet Hastanesi ve Bir şehit ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sonunda bir açıklama yapan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan: “Göksun İlçe Başkanımız Fatih Üstün ve dava arkadaşlarımız ile ilçemizde geziler yaptık. Yaklaşık 70 muhtarı ile görüşerek onların sorunlarını dinleyip çözülmesi için takipçi olacağımızı söyledik. Dünyanın geldiği noktada Türkiye olarak dim dik ayakta gittiğimizi her zaman söyledik ve söylüyoruz. Türkiyesiz bir dünya denklemi artık mümkün değil. Türkiye’de artık eski Türkiye değil. Kendi silahını üreten 10 ülkeden birisi, kendi SİHA’sını yapan 2 ülkeden birisiyiz. Dünya ölçeğinde Türkiye’yi, Türkiye ölçeğinde Kahramanmaraş’ı, Kahramanmaraş ölçeğinde ise tüm ilçelerimizin hepsini MHP olarak gezmeye ve istişare etmeye devam edeceğiz” dedi

Ziyaretlerin sonunda bir açıklama yapan MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ise şöyle konuştu: “Yeleli Bozkurtlar olarak Liderimizin istikametinde gitmeye kendimizi adadık. Göksun nezdinde ise sorunların hepsini not ederek gerek vekilimizle, gerek ise yetkililer ile durumu mütalaa edeceğiz. Hak davasında men ülkümüzü hem de vatandaşımızın sorunlarını çözüme ulaştıracağız. MHP bunun için var”