Yeni Hizmet Binasının hayırlı hizmetlere vesile olması temennisinde bulunan Ünal, Kahramanmaraş’ta yapılan kamu binaları içinde Göksun Belediyesi Hizmet Binasının en sade ve en kullanışlı bina olduğunu söyledi.

Belediye faaliyetleri hakkında Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’dan bilgiler alan Ünal, Göksun’ kazandırdığı yatırımlardan dolayı Başkan Aydın’a teşekkür etti. Ünal, daha sonra hizmet binasını gezerek Başkan Aydın’dan bilgiler aldı.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ünal, bütün yolların kavşağında yer alan Göksun’un önümüzdeki 20 yıl içinde çok ciddi bir gelişme ve büyüme göstermesini beklediklerini söyledi.

Bu nedenle Göksun ile ilgili planlamaları yaparken günlük ve yıllık planlamalar yerine 20 yıllık, 50 yıllık projeksiyonla planlamalar yaptıklarını belirten Ünal, açıklamasında şunları kaydetti:

Göksun’da 22 aracın karıştığı zincirleme kazada 15 kişi yaralandı  Göksun’da 22 aracın karıştığı zincirleme kazada 15 kişi yaralandı 

“Göksun Belediyesi Hizmet Binası, hem yerel yönetimle hem de hükümetle ilgili bütün iş ve işlemlerin takip edilebileceği bir bina olmuş. Son derece güzel bir bina, o yüzden başkanı tebrik ediyorum. Ön tarafı da düzenliyor, orada da dere ile ilgili ciddi bir çalışma var. Tabi sadece bu hizmet binası değil Göksun’umuzda devam eden başka yatırımlarımızda var. Kültür merkezimizle ilgili bir idari mahkeme sorunu var, o da çözülecek. Şu anda biz büyükşehir belediye başkanımız, milletvekillerimiz ve il başkanımızla beraber hem ziyaret, hem de yapılanlar, eksik kalan bir şey var mı bunların takibi açısından da bugün son derece verimli bir görüşme yaptık. Çünkü Göksun ilçemiz bütün yolların kavşağında ve önümüzdeki 20 yıl biz Göksu’nun çok ciddi bir gelişme ve büyüme göstermesini bekliyoruz. Dolayısıyla Göksun ile ilgili planlamaları yaparken günlük, yıllık planlamalar yapmıyoruz. Yani 20 yıllık, 50 yıllık projeksiyonlarla bu planlamaları yapıyoruz.”

Kuzey ilçelerinin merkezle bağını daha da güçlendirmek ve bu ilçelere yatırım getirmenin en büyük hedefleri olduğunu ifade eden Ünal, konuşmasına şöyle devam etti:

“Aynı zamanda Afşin, Elbistan ilçelerimizin de yine aynı bu koordinasyon içerisinde düşünüldüğünde hem büyükşehir belediye başkanımız hem de ilçe belediye başkanlarımız, Ekinözü ve Nurhak’ıda buraya kattığımızda bu 5 tane ilçenin merkezle bağını daha da güçlendirmek, bir taraftan da bu ilçelerimize yatırım getirmek bizim en büyük hedefimiz. Çünkü kaçınılmaz olarak önümüzdeki 20 yıl, 50 yıl ilçelerimiz büyürken, genişlerken istihdam politikalarının da ona uygun bir şekilde gelişmesi gerekiyor. Gençlerimizin işsiz kalmaması gerekiyor, o yüzden ciddi yatırımları da bölgeye dönük planlıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte hem Göksunumuz için hem Afşin, hem Elbistan için, Nurhak ve Ekinözü için yani kuzey ilçeleri olarak tanımladığımız ilçelerimizi Kahramanmaraş'a hızla biraz daha yakınlaştırmayı hedefliyoruz. Zaten şimdi Kahramanmaraş Göksun yolunun Ekim ayında inşallah tamamlanmış olacak. Bir taraftan da Göksun Afşin Elbistan yolunu da tamamlıyoruz. Bu yollar tamamlandığında Kahramanmaraş'tan Göksun’a, Afşin’e, Elbistan’a yaklaşık 1 saat içerisinde bütün bu destinasyonu dolaşabileceğiz ki, bu da ciddi bir avantaj sağlamış olacak.”

Ziyarette, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İmran Kılıç ve Ahmet Özdemir, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, AK Parti Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

Editör: TE Bilişim