Partinin Göksun teşkilatının 2.Olağan Kongresinde mevcut Başkanı Ali Arslan tek liste olarak girdiği seçimde güven tazeledi.

İYİ Parti Göksun İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen kongreye İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel,Elbistan İYİ Parti İlçe Başkanı,İYİ Parti Göksun Kurucu İlçe Başkanı Oktay Kayıran, Milet İttifakından Göksun Belediye Başkan Adayı olan Ramazan Koca,Göksun Belediyesi Milet İttifakı Meclis Üyeleri ve çok sayıda Partili katıldı.

Kongrede İl Başkanı Ahmet Çabukel;güven tazeleyen Ali Arslan bey ve yönetimini tebrik ederek ‘İyilik yolunda başarılar dilerim,Göksun iyi olacak,Kahramanmaraş iyi olacak’diyerek yapılacak seçimler de başarmak için hazır oldukları mesajını verdi.

İYİ Parti Göksun Kurucu İlçe Başkanı Oktay Kayıran’a İl Başkanı tarafından özel bir tablo takdim edildi.Güven tazeleyen Başkan Arslan ise İl Başkanı nezdinde tüm yoldaşlarına teşekkür ettiğini bildirerek,İYİParti Göksun teşkilatı olarak her an millete hizmet için hazır oldukları mesajını verdi.

Kongre sonu Başkan Arslan’ı ve yönetimini tebrik eden katılımcılar günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile kongre son buldu.