Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Bilal AKOĞLU yapmış olduğu açıklamada: “Göksun Halk Eğitimi Merkezi olarak, kurum binamıza gelemeyecek olan vatandaşlarımızla iletişimde olmak ve onların isteklerini, arzularını dinlemek, yerinde bilgi almak için vatandaşlarımızla birlikteyiz.

İlçemiz 52 mahalleden oluşan bir yerleşim alanında ve uzak olan yerleri kurs açmak için tercih ediyoruz. Ve bunun için de kurumda oturmaktan ziyade vatandaşın ayağına giderek, hangi alanda kurs açabileceklerimizi söylüyor ve istekleri doğrultusunda da kurslarımızın açılmasını hızlandırıyoruz. Yaklaşık bir ay önce Ericek mahallemizdeydik.

Ericekli bayan arkadaşlarımızı dinledik ve şuan Ericek mahallemize iki tane kurs açtık. Ericek’li bayan arkadaşlarımız mutlu, biz de mutluyuz. Bugün ise müdür yardımcım İsmail Bey ile birlikte yine ulaşımı eğitmen açısından zor olan Korkmaz mahallesindeyiz. Yarın Taşoluk’ta olacağız. Sonraki günler Değirmendere, Çağlayan, Bozhüyük ve böyle devam edecek.  Korkmaz mahallemizde de uzun yıllar kurs açılmamış. Vatandaşlarımızla görüştük. Köy muhtarımızla görüştük. Dinledik onları. Onların gözlerindeki mutluluğa erişmek bizim öncelikli amaçlarımızdan.

Ve haftaya Pazartesi günü de Korkmaz mahallemizde uzun soluklu bir kurs açacağız. Bakın, buradan şimdiden de söylüyorum. Kurs bitiminde de, Ramazan öncesi gibi, Korkmaz mahallemizde açmış olduğumuz kursumuzun meyvelerini ilçe merkezinde sergileyeceğiz. Biz, mutluyuz. Kursiyerlerimizin gözlerine baktığımızda, onlarında mutluluğu görüyoruz. Durmayacağız, yılmadan vatandaşlarımıza hizmet etmek noktasında yorulmadan çalışacağız.” dedi.

Editör: TE Bilişim