2018 yılı başında hava şartlarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesini fırsata çeviren Göksun Belediyesi ekipleri Şubat ayından itibaren beş mahallede kilit parke yol çalışması yaptı. Tombak, Çardak ve Kamışçık mahallelerindeki kilit parke yol çalışmasını tamamlayan ekipler, Değirmendere ve Kömürköy mahallesinde ise çalışmalarına devam ediyor.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde Belediye Birim Amirleri ile birlikte Değirmendere ve Kömürköy Mahallelerinde yapımı devam eden Kilit Parke Yol çalışmalarını inceleyerek ilgililerden bilgi aldı.

Göksun’un 68 mahallesi ve 101 mezrası bulunduğunu dile getiren Başkan Aydın, ilçe genelinde kilit parke çalışması yapılmayan birkaç mahalle kaldığını ifade ederek bunların tamamlanması ile birlikte mezra yollarına başlayacaklarını müjdeledi.

Vatandaşa yol hizmetini devletin ve hükümetin gücünü gayretleri ile birleştirerek ulaştırdıklarını belirten Başkan Aydın, bugüne kadar olduğu gibi çalışmalara bundan sonrada süratle devam edeceklerini söyledi.

Halkın mutluluğu ile mutlu olduklarını belirten Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Tüm mahallelerimizde olduğu gibi Değirmendere ve Kömürköy Mahallelerimizde de kilit parke yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Kışın hafif geçmesini avantaja çevirerek çalışmalarımız erken başladık. Ekiplerimiz Tombak, Çardak ve Kamışçık mahallelerimizde kilit parke yol çalışmasını tamamladılar. İlçemizde 68 mahalle ve 101 mezramız bulunmakta. İlçe genelinde kilit parke çalışması yapılmayan birkaç mahallemiz kaldı. İnşallah onları da kısa sürede toparlayıp mezra yollarına başlamayı planlıyoruz. Uzun yıllar çamur yollarda yürümenin ıstırabını çeken halkımız yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını ifade ediyorlar. Bize onların mutluluğu ile mutlu oluyoruz.

Kavşut güzergahında kilit parke yol yapılmayan tek mahallenin Kömürköy mahallesi olduğunu belirten Başkan Aydın, buranında tamamlanması ile bu güzergahın tamamlanacağını ve devamında Kavşut mahallesinin mezralarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Başkan Aydın, incelemeler sırasında mahalle sakinleri ile de sık sık sohbet ederek onların istek ve temennilerini de dinledi.

Editör: TE Bilişim