Tekstil Atölyesini ziyaret ederek çalışanlarla bir süre sohbet eden Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, Göksun’da istihdama katkı sağlamak üzere 4 yıl önce kurdukları tekstil atölyesinin salgın döneminde en çok ihtiyaç duyulan maske üretimine katkı sağlamasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Katkılarından dolayı firma yetkililerine ve çalışanlarına teşekkür eden Başkan Aydın, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Yaklaşık 4 yıl önce ilçemizde istihdama katkı sağlamak üzere belediyemiz tarafından inşa edilen ve özel bir firma tarafından işletilen tekstil atölyesindeyiz. 40 hemşerimizin sigortalı olarak çalıştığı ve istihdama kazandırıldığı bu atölyede, içinde bulunduğumuz salgın döneminde vatandaşlarımıza dağıltmak üzere maske üretimi yapılmakta. Ben bundan dolayı öncelikle firma sahibi Mehmet Can kardeşimize ve bu işin koordinasyonu sağlayan Akif beye teşekkür ediyorum. Bugüne kadar istihdama yönelik çok ciddi katkılar sağlayan ve ilçemizde tekstil sektörünün günden güne artmasına katkı sağlayacağına inandığımız müessesede bugün ihtiyaç oldu maske üretimi yapıyoruz. Koronavirüs ile ilgili tedbirler kapsamında ilgili firma bugün bize 10 bin adet maske teslim edecekler, bu katkılarından ve hassasiyetlerinin dolayı firma yetkililerine ve çalışan kardeşlerime özellikle teşekkür ediyorum.”

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüsten devletin ve hükümetin almış olduğu tedbirler sayesinde en kısa sürede kurtulmayı ve normal hayata dönmeyi ümit ettiğini ifade eden Başkan Aydın, bu süreçte canla başla çalışan sağlık çalışanları başta olmak üzere emek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Göksun’da feci kaza: 3 ölü 1 yaralı  Göksun’da feci kaza: 3 ölü 1 yaralı 

-Sosyal Sorumluluğumuzu Yerine Getirdik

Göksun Tekstil Atölyesi sorumlusu Akif Kaval, yaptığı açıklamada, “İşletme olarak bu zor süreçten geçerken sosyal sorumluluk kapsamında Göksun Belediyemize 10 bin adet maske temin ettik, bununla da gurur duyuyoruz” dedi.

Atölye çalışanlarından Hatice Yıldırım da yaptığı açıklamada, “Koronavirüsten korunmak amacıyla bu maskeyi gerçekten herkesin kullanması gerekiyor ve ihtiyaç olan yerlere yetişmesi gerekiyor. Biz de Elimizden geleni yapmaya çalıştık teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim