Göksun Adliyesinde, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Damla Toy’dan mazbatasını alan Başkan Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Belediye Meclis Üyeleri ve sevenleri ile birlikte Göksun ana caddelerinden yürüyerek Belediyeye gitti.

-“Siyaset Süreci Bitti Hizmet Dönemi Başladı”

Başkan Aydın, belediye müdürleri ve personelleri tarafından çiçeklerle ve alkışlarla karşılandığı belediye binası önünde yaptığı konuşmada, “Öncelikle Göksun halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu mazbata Göksun Halkının sorumluluğudur. Sorumluluğumuzun bilincinde olarak inşallah önümüzdeki beş yılı belediye meclis üyelerimizle birlikte Göksun’umuza hizmet ve yatırımlara dönüştüreceğiz. Şu saatten itibaren bizim çalışmalarımızda ve belediye görevlerimizde siyaset bitmiştir. Rozetlerimizi çıkarıyoruz. Bundan sonraki süreçte belediye görevlerinde herhangi bir siyasi görüş ön planda olmaksızın halkımızın hizmetinde bulunacağız.” dedi.

Geçen beş yıllık süreçte hiç kimsenin hakkına, hukukuna ket vurmadığına işaret eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

“Hiç kimseye adaletsizlik yapmadık. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Ama bu halkımıza en iyi hizmeti yapmak için de elimizden geleni yaptık. Bu beş yılda yaptıklarımızı zaman zaman size anlattım. Bu süreçte bizlerle beraber bu hizmetlere katkı sağlayan bir önceki belediye meclisim ve üyelerime buradan teşekkür ediyorum. Yaptığımız her şeyin sonuna kadar arkasındayız. Allah’ın izniyle yaptığımız her şey doğru ve bu milletin hayrına.”

-“Bizim Partimizde Millet Ne Derse O Olur”

Kendisine ikinci dönem için şans tanıyan hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Aydın, konuşmasına şöyle devam etti:

“Bizim yeniden bu göreve aday gösterilmemiz sizlerin desteği ve teveccühü ile oldu. Herkesin bildiği gibi bizim partimiz milletin kararına göre hareket ediyor, vatandaş ne derse o oluyor. Tekrar aday olduktan sonra büyüklerimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin almış oldukları karar doğrultusunda Cumhur İttifakının ruhuna uygun bir kampanya yürüttük. 31 Mart 2019 tarihinde yeniden Göksun’a belediye başkanı olma şansını yakaladık. Bu şansı bize tanıyan saygıdeğer hemşehrilerimin tamamına şükranlarımı arz ediyorum. Bizimle birlikte seçim çalışmalarını yürüten AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin her kademesindeki yöneticisine, bizimle birlikte yol yürüyen yol arkadaşlarıma ve tüm Göksun’lu hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.”

Başkan Aydın, daha sonra makamına geçerek tebrikleri kabul etti. Başkan Aydın’ı ilk tebrik eden ise annesi Zübeyde ve eşi Befaret Aydın oldu.