Seçim programına, ilçede görev yapan basın mensupları ile istişare toplantısı ve MHP Göksun İlçe Başkanlığı ve STK Başkanlarını ziyaret ederek başlayan Başkan Aydın, Kamu Kurumları ziyaretine İlçe Kaymakamı Ejder Demir'i ziyaret ederek başladı.                      

Aydın, daha sonra Nüfus Müdürü Mesut Çeleğen, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Başar Satıcı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dr. Ahmet Mesut Kıraç ve Orman İşletme Müdürü Ümit Ünal'ı ziyaret etti.

Başkan Aydın, ziyaretlerin sonunda yaptığı değerlendirmede, ziyaretleri sırasında gördüğü sıcak ve samimi ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Başkan Aydın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Biz kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla hep beraber hareket etmek suretiyle ilçemizin ve ülkemizin kalkınacağına ve gelişeceğine inanıyoruz. Bundan dolayı da siyasi faaliyetlerimize STK ve kamu kurumlarımızla başladık. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah."

Ziyaretler sırasında AK Parti Göksun İlçe Başkan Vekili Bekir Özdemir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ile partililer de yer aldı.

Editör: TE Bilişim