İbrahim Romano: Uluslararası yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi devam ediyor

Batuhan Benli: Şirket birleşme ve satın alma pazarında hareketlilik sürecek

Tepe Güvenlik Hakkında

2011 yılından beri kişi ve kurumlara yönelik özel elektronik güvenlik çözümleri üretmekte, alarm sistemleri ve Alarm İzleme Merkezi ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet vermektedir.

Türkiye’nin farklı coğrafyada (Ankara-İstanbul) hizmet veren ilk yedekli Alarm İzleme Merkezi’ni kuran şirket; ev ve işyerlerinden, büyük kurumlara, Türkiye’nin önde gelen çok noktalı perakende zincirlerinden, banka şubelerine ve bunlara bağlı ATM’lere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

Bilkent Holding Hakkında

Bilkent Holding'in temelleri, 1968 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere Prof. Dr. İhsan Doğramacı tarafından kurulan Dilek İnşaat ile atılmıştır. 1969 yılında Tepe Ağaç Metal ve Makina Sanayi ile Meteksan şirketleri kurulmuş ve 1986 yılında ise gerçekleştirilen yeniden yapılanma sürecinde şirketler, Bilkent Holding çatısı altında toplanmıştır. Bilkent Holding ve bağlı şirketleri, kuruluşundan bu yana ortakları ve diğer paydaşlarıyla istikrarlı, devamlı ve uzun ömürlü kaynaklar yaratabilmeyi temel hedef olarak benimsemiştir. 50 yıldan kısa sürede faaliyet alanını kapsamlı bir biçimde genişleten Holding; inşaat, mobilya üretimi, perakende, matbaacılık, savunma sanayi, güvenlik, spor merkezleri, sigorta, turizm, enerji, gayrimenkul, hizmet sektörlerinde faaliyet göstermekte ve sahip olduğu iştirakleriyle hava limanı ve deniz otobüsleri işletmeciliğinde de etkin olarak yer almaktadır. Holding, bu sektörlerde yurt içinde edindiği tecrübeyi Afrika, Amerika, Avrupa Ülkeleri, Orta Asya Türk Cumhuriyetleri, Orta Doğu ve Rusya’daki operasyonlarıyla yurt dışına taşımaktadır. Kısa sürede faaliyet alanını ve coğrafi kapsamını başarılı bir biçimde büyüten Bilkent Holding, güvenilir ve saygın kaynaklar tarafından yayınlanan istatistiklere göre Türkiye'nin en büyük 50 şirketler topluluğu arasında yer almakta ve Holding'in şirketleri, kendi sektörlerinde edindikleri lider konumlarını korumaktadır.

Türkiye’nin lider tahsili gecikmiş alacak yönetimi şirketlerinden biri olan İstanbul Varlık, toplam 322 milyon TL’lik yatırım ile 3,8 milyar TL anapara büyüklüğünde portföye sahip.