Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

Peker, "Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum. Oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğim" diye yazdı.

Peker bir sonraki paylaşımında da, "Suriye, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Ermenistan’la şahsımla ilgili yapılacak görüşmelerden sonra barış sağlandığı taktirde ziyaretlerim Suudi Arabistan ve İsrail olarak devam edecek. Durmak yok, yola devam" ifadelerine yer verdi.

Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi Kahramanmaraş'ta yeni açılan bulvara Bahçeli'nin adı verildi

"SİZİ İLBER ORTAYLI’YA HAVALE EDİYORUM"

Peker, son paylaşımında, yazdıklarının 'ironi' olduğunu belirterek, "Kafatasının içinde beyin yerine delikli gri sünger taşıyanlar orada mısınız İroni için yazdığım iki tweeti anlayacak zekası olmayanlar, sizi hocaların hocası sayın İlber Ortaylı’ya havale ediyorum" dedi. 

SEDAT PEKER GÜNEY KIBRIS’A GELECEĞİNİ SÖYLEDİ

Sedat Peker, dış politikaya katkı sağlamak için Suriye‘ye gideceğini, oradan da Güney Kıbrıs’a geçeceğini söyledi.

Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Peker, “Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi” ifadelerini kullanarak, dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gittiğini ve oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğini belirtti.

SEDAT PEKER: DIŞ POLİTİKAYA KATKI SAĞLAMAK İÇİN SURİYE’YE GİDİYORUM

Türkiye’nin son dönemde sürpriz bir şekilde Birleşik Arap Emirlikleri ile yakınlaşmasının gerekçesi olarak gösterilen Sedat Peker sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Peker, “Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum.” açıklaması yaptı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker geçtiğimiz Mayıs ayında Youtube üzerinden başlattığı daha sonra Twiter’dan devam ettiği paylaşımlarına bir yenisini ekledi.

Peker, kendisine muhalefetin 20 yılda yapamadığını tek başına yapan adam gözüyle bakıldığını ifade ederek “Hizmetlerim henüz bitmedi” açıklaması yaptı.

Peker, Twitter’dan attığı son mesajda, “Muhalefetin 20 senede yapamadığını Sedat Peker yaptı diyen dostlarım, hizmetlerim henüz bitmedi. Dış politikaya katkı sağlamak için Suriye’ye gidiyorum. Oradan da Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan ve Ermenistan’a geçeceğim. DÜNYA BARIŞ ELÇİSİ SEDAT PEKER” mesajı paylaştı.

Editör: TE Bilişim