Büyük Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yılı dolayısıyla mesaj yayımlayan Dr. Kileci, “Mustafa Kemal Atatürk, dünyada eşi olmayan bir önder ve askeri deha olarak sürdürdüğü 57 yıllık hayatında, Türkiye Cumhuriyeti gibi ilelebet yaşayacak büyük bir esere de imza attı” dedi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin üzerinden 82 yıl geçmesine rağmen Türk Milleti’nin en büyük rehberi olduğuna dikkat çeken Dr. Kileci, ”Manevi miras olarak bıraktığı akıl ve ilim yolunda yürümek için öncelikle Büyük Önderimizi tanımalı, O’nun fikir, düşünce ve yaptıklarını anlamalı ve mümkünse onun gibi düşünebilmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin  hak sahipliği başvurusu onaylandı Türkoğlu'ndaki 7 bin 327 depremzedenin hak sahipliği başvurusu onaylandı

Büyük Atatürk’ün, insanca yaşama onurunu bağımsızlıkla taçlandırmaya adadığı hayatında, verdiği mücadelenin emanetçisi olarak, gelecek nesillere bu bilinç ve inancı aşılamanın önemine de değinen Dr. Kileci, “Tüm dünyanın takdir ve saygısını kazanmış bir lidere sahip olmanın haklı gurur ve onurunu bizlere yaşattığı için, Büyük Ata’mızın aziz hatırası önünde bir kez daha saygı ve şükranla eğiliyorum” diyerek mesajını sonlandırdı.

Editör: TE Bilişim